Gå til innhold

Logitech Cordless Desktop Optical


Anbefalte innlegg

Hvordan i alverden kan dere si at dette er bra og gi det terningkast 5?? Jeg og tre andre jeg kjenner i samme kontorbygning har nå satt dette forferdelige grusomme tastaturet og musen på lager, og tatt frem et mye billigere, og utrolig mye bedre logitech tastatur MED ledninger. Har brukt Logitech Cordless Desktop Optical og det er en drøm å komme tilbake til kablene! Jeg trodde jeg kunne stole på testene til hardware, så, er dette bare en liten glipp?

Kan forresten ramse opp over 10 personer til som ikke er fornøyd mens jeg ikke har hørt om noen som er fornøyde...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har det tast og mus og var ikke fornøyd med det første. men da jeg fant ut at det ble forstyret av en annen radioenhet fjernet jeg den. da ble det bra hos meg. det var pc nr 2 med trådløs tast og mus eldre versjon og ikke optisk som forstyret.

 

_________________

Asus A7V133 VIAKT133A, ATA/100, RAID.

geforce2 mx400. Core 240@ minne 200

T-bird 1300@1480Mhz Rock steady @43 grader.

768Mb pc133ram Original.

soundblaster live player 5,1.

studio DV200

4*40Gig WD7200 I Raid 0 Video redigering.

 

[ Denne Melding var redigert av: win_xp på 2002-01-10 08:46 ]

Lenke til kommentar

Tastatur og mus slutter å fungere med gjevne mellomrom, må restarte for at det skal komme tilbake. Er ikke alltid det hjelper å restarte så da må jeg holde inne "connect" knappene igjen, noe som burde være totalt unødvendig. Selv synes jeg musen er vond og klumpete og holde i, men det er selvfølgelig en smaksak. Skal også sies at jeg sitter på et it kontor med 8 PC-er, men det er lang avstand mellom alle, så det burde ikke ha noe og si. Det som skjedde til morgen idag som gjorde at jeg ga opp hele greiene var at ingenting fungerte. Jeg måtte connecte de på nytt, og det visste seg at musa ikke fungerte hvis tastaturet fungerte, og omvendt. Hvis musen fungerte og jeg trykket på connect knappen på tastaturet, begynte straks tastaturet å fungere mens musen kuttet fullstendig ut. Dessuten så lagger det jo også, men det er jo selvfølgelig tilfelle med alle trådløse tastaturer og muser. Er litt vel negativ nå, men er fortvilet over det utstyret her! Skal vel endel til før jeg slutter å bruke Keytronic og Razor boomslang musa ja..

Lenke til kommentar

Jeg hadde tidligere en del problemer med logitech tastatur, men etter en bios-oppdatering virket alt som det skulle. Det kan nok derfor hende at du må ta en bios-update.

 

Det skader jo ikke å prøve..... eller?

 

Mvh,

Roger

 

_________________

1.4 Ghz Athlon

MSI K7T266 PRO-R

MSI GeForce 2PRO 64MB TV

16/40 PIONER

LIVE1024

UNEX 10/100

 

[ Denne Melding var redigert av: xeon på 2002-01-10 12:25 ]

Lenke til kommentar

Jepp, samme opplevelse som druen.

 

Tastaturet henger ikke med i svingene, og dessuten åpner "Webområde for LogiTech" seg i tide og utide. Vel, mest i utide, egentlig.

 

Pluss at ingenting funker når jeg skal spille Dune2000 av en eller annen grunn.. funker med vanlig tastatur da...

Lenke til kommentar

Jeg har fått mye tilbake meldinger om at mus og tastatur lagger. jeg opplever ikke noe slik med mitt utstyr. har ikke tastaturet selv, men testet tastaturet over 2-3 uker. Musa har jeg hatt i snart 4 mnd, jeg synes den er veldig bra. hadde litt problemer med hakking da jeg satt nært en med ett annet logitech trådløst sytem, men ellers har jeg ikke hatt noe problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...