Gå til innhold

fryktelig fps på css


Anbefalte innlegg

jeg har en 2ghz c2d og 2gb ram plus 7950gtx kort.. laptop.

 

Skal jo forvente at dette vil klare css rimlig bra.. men her sitter jeg da og sliter med 40 fps og nedi 20 når det er hektisk og litt choke. For en uke siden var det oppå hundre mer eller mindre stabilt, og før det igjen var det nedi 40 før jeg hadde et par magiske uker.

 

Jeg spiller på nesten alle innstillingene på lavest siden jeg slet med 20-30 på medium. Da jeg fikk maskinen gikk det fint med det meste på rimlig høyt. kjører 1600-1200 eller no sånt i oppløsning. Men skulle da ikke tro maskina er så dårlig.

 

Ingen virus, ad-ware eller spyware. Ny formatert, fiksa oppstarts prosesser etc, og etter en liten opprydding var jeg på 100fps igjen (med med møkka innstillinger) men nå er den altså på 40 igjen. Helt plutselig.

 

Noen som har noen forslag til hva det kan være eller hvor jeg skal lete etter feil? Har ikke lasta ned noe humbug i det siste heller. KJører vista.

 

Et lite tillegs spørsmål, hva skal innstillingene stå på? untatt rate cmd og update ratsene, de kan jeg. tenkte mer på mer diffuse innstillinger som interpolate og slikt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vet at formatering hjelper, men jeg har fryktelig lite lyst til å gå gjennom det maset nå. Fins det ingen programmer som kan kjøpes/lastes ned, eller instillinger på pcen som kan hjelpe litt? Pcen er 1 år gammel. Pleier sjelden å måtte formatere før etter 2 år. Noe må det da være som kan gjøres bare for å gjøre det spillbart, alt står på minimum nå untatt skygger og oppløsningen, men pcen min skal da klare å kjøre det fordet. Min forje pc klarte det bedre og det på medium innstillinger, og den formaterte jeg aldri og hadde laangt dårligere hardware.

Drivere er lastet ned, null hjelp der.

Lenke til kommentar

jeg har vista ja. Har hatt lang mistanke om det er der problemet ligger, og muligens at source ikke er veldig happy med en c2d prosessor. Men dog, jeg har hatt vista hele tiden, og source funket mer eller mindre ganske greit tidligere, medium/high innstillinger med 70-80 fps, men det varte jo bare et par uker før det gikk gradvis nedover etter det. Men hva kan så skylles den uke med 100 stabilt i fps helt sånn plutselig? Det jeg fiksa på som gjorde det bra var å sette en manuell harddisk minne til dobbelt så mye og stryke bort et hav av oppstartsprosesser. Men nå er det som sagt like ille igjen, og jeg har ikke gjort noen forandringer, prøvde å øke enda mer harddisk minne (cache eller hva det heter) og fjerne fler start opp prosesser, null hjelp. Har også rydda opp i registeret, sletta 2 gb med skrot og litt annet små snæks sånne "rydd opp" programmer gjør. Null hjelp. Heller ingenting som vises i task manager som viser hvor alle pcens ressurser stikker av. Css er også reinstallert. Kan cfg'en ha noe å si? Bruker rimlig standard oppsett (satt den på beskyttet så den ikke forandrer seg selv) typisk 25000 101 101 oppsett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...