Gå til innhold

Eksternskjerm fungerer ikke, men motar singnal fra pc


Anbefalte innlegg

Hei, har en Zepto Znote 6615WD:

Core2Duo 2GHz

2GB minne

Nvidia 7600Go

Intel i915 PM chipset

(noe mer du trenger vite bare si i fra)

 

Windows XP Pro

 

For en stund siden slo PC-en seg vrang (den føys opp) og da jeg skrudde den på hadde den eksterne (20" Acer LCD) skjermen min blitt en "Analog" skjerm og ville ikke lenger vise bilde. Husker ikke om jeg dro ut ledningen eller ikke før jeg slo den på igjen, men jeg hadde den gangen flaks og fikk fikset problemet ved å vente til neste gang PC-en frøys opp, koble i skjermen, skru den av (holde av- påknappen i 4sec) og dra skjermkabelen ut igjen før jeg skrudde på PC-en.

 

Dette fungerte på en merkelig måte og skjermen fungerte igjen....

 

Har nå fått samme problem igjen, men nå vil det ikke fungere å bruke samme metode. Skjermen tar i mot singnal, men viser sort, har prøvd en CRT skjerm også som viser samme sorte skjermen. Det er heller ikke noe bilde under oppstart/bios load som det normalt sett ville vært. Har resat/nedgradert BIOS og formatert/reinstallert windows, alt uten hell. Tenkte derfor kanskje dette er en feil i skjermkortet (tenkte jeg også skulle legge til at det er VGA utgangen som ikke fungerer. Fungerer heller ikke i docingstajonen, men S-video utgangen fungerer glimrende.)

 

Jeg sitter nå på pine benken og aner ikke hva jeg skal gjøre, vet ikke engang hvor jeg skal starte. All hjelp og alle komentarer er meget velkommen!

 

Takk så mye :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...