Gå til innhold

tips om rimelig reisepc?


Anbefalte innlegg

hei! har så vidt begynt å snuse rundt etter en bærbar som kan være med på reise. har en dell inspiron 9400 fra før som jeg er veldig fornøyd med,den dekker alle mine daglige behov og trenger ikke noe erstatning for den enda. men den er mer FLYTTBAR enn bærbar, så når jeg nå driver og planlegger en 3mnd ferie i afrika, så må den være hjemme.

 

mine enkle krav:

 

*så liten og lett som mulig for en relativt billig penge.

 

*litt lagringsplass til bilder

 

*cdbrenner hadde vært greit så jeg kan brenne ut backup av bildene (og evt frigjøre plass) og sende hjem i tilfelle det skjer noe med utstyret

 

*wifi

 

thats it!

 

jeg har sett litt på den rimeligeste m1330 (ca 7500 i skrivende stund?)siden jeg har god erfaring med Dell, men den virker litt for avansert til den tiltenkte bruken, så jeg lurer på om det finnes noen rimeligere alternativer ? i den andre enden har jeg sett på den ASUS EEE som virker å ha en veldig hyggelig pris, men den har ikke cd (?) og jeg lurer på om 16gb (?) er litt i minste laget. det er et par mnd til jeg trenger å bestemme meg så jeg følger med på begge, men skulle da gjerne hatt noen tips om andre alternativer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skriver at du vil ha så liten bærbar som mulig, men det er ofte mange tusen kroner å spare på å "godta" en 14-tommer skjerm fremfor en 12-tommer.

 

Hadde selv en 14-tommer Dell (640m), som dessverre ble stjålet, og den var jeg utrolig fornøyd med. Den hadde knallbra batteritid og var kjapp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...