Gå til innhold

Store nyheter til Half-Life 2: Episode 3


Anbefalte innlegg

HL1 og 2 har vore ganske linært og tradisjonelt, det er først med Portal at Valve har vist kva dei kan. Å implementere noko på den størrelsen i eit allereie kritikerrost spel som Half-Life 2 må jo berre bli bra.

Portal er ikke laget av Valve. Det ble laget av en gruppe studenter som viste ideen til Valve, som da senere ble ansatt hos dem.

 

 

Når det gjelder hva Valve har kunne vist av potensial tidligere, så er det uten tvil originale Half Life. Det var det første skytespillet som fokuserte tungt på historie. Også det første spillet som introduserte WASD (etter det jeg kan huske).

 

Det er ikke helt riktig. Spillet de hadde laget 'Narbacular drop' var vissnok noe helt annet enn det som Portal står frem som i dag. Det har jeg lest fra flere kilder. Spillene bygger på samme konsept, men skal visst være svært ulike.

 

Det er riktig at konseptet ikke er Valve sitt, men utviklingen av konseptet samt utforming av spillet (gameplay, programmering, grafikk, historie, humor, osv) har valve hatt en stor innvirkning på. Å frata Valve all ære for Portal blir feil.

 

Fantastisk pakke og et fantastisk lite spill! Ser frem mot fortsettelsen på HL 2 og Life 4 dead!!

Endret av niconude
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til tross for at Half-Life spillene er utrolig lineære så har ikke det skadet totalopplevelsen min hvertfall, det er noe av de sterke punktene i spillene, forhåndsarrangerte sekvenser som blir gjennomført på en fantastisk måte. Men ja, litt mer valgfrihet kunne ha vært greit.

Lenke til kommentar

Half Life 1 er vel det beste spillet noen gang. Den tida det kom ut overaska deg veldig med kanon bra historie osv. Half life 2 levde også opp til forventningene. Kjempe spill! Skaffet meg derfor Episode one og two, og må si jeg er veldig skuffa over dem. Historien er bra men dem er for kjedlige, var berre og springe igjennom det samme omigjen. Dem var lite gjennomført. Virka som om vale berre måtte gji dem ut for og melke half life konseptet for penger. Håper Episode 3 blir bedre.

Lenke til kommentar

Jeg synes at det verste ved HL så langt er Episode One, det var helt jævlig kjedelig å måtte dra tilbake til denne Citadel for å få orden på reaktoren, skyndet meg med å bli fort ferdig der inne, og da får jeg ikke akkurat nyte stedet. Episode Two var en mye større forbedring på alle måter.

Endret av SynSwitch
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 7 måneder senere...

Nyheter om Ep3

 

Lombardi sier vi mest sannsynlig ikke får se Gordon igjen før 2009/10?

Det kommer til å bli uutholdelig, men alt i alt tror jeg det kommer til å være verdt det.

Half life er det desidert beste spillet i sin sjanger og Episode 3 kommer garantert ikke til å skuffe.

 

Black Mesa Source som Erasus nevnte er også noe fans av Half Life burde få med seg. Det ser ut til å bli tidenes mest vellagde mod. :yes:

 

Black Mesa Source

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...
  • 3 måneder senere...

Tja, det kan vel sies..

 

Fant denne på VG: http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=598144

 

Dvs. at dersom Valve planlegger å lansere HL2: Ep3 sammen med Portal 2, så kan vi kanskje vente oss det til jul? :) At HL2: Ep3 blir lansert likt med Portal 2 er spekulasjoner, men om det stemmer, så burde lanseringstida til Portal 2 gi ein liten peikepinne..

 

Er vi heldige kan vi vel kanskje regne med at det blir mot juletider ein evt. Orange Box 2 blir utgitt. Kan bare spekulere.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...