Gå til innhold

Lyst på et bilspill. Noen som har noen anbefalinger?


Naiits

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uansett hva du velger så hold deg unna Ridge Racer!! Hadde det spillet vært til PS2 for fem år siden, så hadde jeg kanskje godkjent det. Som et PS3 spill er det i alle fall helt udugelig!

 

Burnout Paradise derimot kan jeg på det sterkeste anbefale hvis du liker arcadekjøring.

Lenke til kommentar
Uansett hva du velger så hold deg unna Ridge Racer!! Hadde det spillet vært til PS2 for fem år siden, så hadde jeg kanskje godkjent det. Som et PS3 spill er det i alle fall helt udugelig!

 

Burnout Paradise derimot kan jeg på det sterkeste anbefale hvis du liker arcadekjøring.

 

husker du det første ridge racer spillet på ps eller? det eide heftig og red alert:D:D:D!

 

gode barndomsminner med de spillene der, absolutt!

 

:yes:

Lenke til kommentar

Ikke annet enn å bytte mellom 2-3 forskjellige tema på lakkeringen, og bytte type/farge lakk. I tillegg kan man male bilene i gull etter å ha greid alle race, og platina etter 100% (alle superjumps/billboards/smashes/awards).

Dessuten skal det visstnok komme flere motivlakkeringer for nedlasting etterhvert.

Lenke til kommentar
burnout er gøy å spille en times tid, til man finner ut av at kræsjene er identiske 90 % av tiden....med andre ord er spillet som asassin creed, flott å spille en kort regnværsdag dag... :sleep:

 

Er absolutt ikke enig i det. Det er jo mange forskjellige kjøremåter, i motsetning til de fleste andre spill. I tillegg er det utrolig fett å bare kjøre rundt å chille med svære hopp og ekstrem fart. Har du i det hele tatt spilt det, utenom demoen?

 

Til Stian-xD så vil jeg bare si at de racene du kjører i demoen er av de dårligste i spillet. Der har du vel Burning Route(Kjøre fortest mulig med én spessiel bil) og Race(vanlig kappløp). På selve spillet er det mange fete Burning Routes, i tillegg til mange Race. Sammen med disse to kjøretypene har du Road Rage (få andre til å krasje) og Stunt Run(Gjør triks og skaff mest mulig poeng innen en satt tidsperiode).

 

Jeg har spilt i rundt 8 timer og er ikke en smule lei. Og det er utenom online, som er mye gøyere! ^^

Lenke til kommentar

Helt enig! Burnout Paradise er UTROLIG moro! Det er bare helt fantastisk å kjøre mellom biler oppe i fjellene (vel, ikke akkurat fjell da men :roll: ) i en utrolig hastighet før man kaster seg ut på broa og hopper noe helt sinnsvakt!

 

Måtte bare kjøpe det nå jeg fant det til 400 (398 :p ) kroner på Elkjøp.

 

Anbefales!

Lenke til kommentar

Vel. Du får se hvor du begynner og hvor du slutter. Deretter er det opp til deg å finne veien. Du blir "guidet", men det er ikke så lett å følge med på det, synes jeg. Derfor pleier jeg som oftest å slå opp kartet i begynnelsen av løpene, og så ser jeg hvilken vei som passer meg best. Det er litt av det jeg synes er gøy - du må velge veien selv, og det er ikke bare én vei til målet. Derfor blir planlegging viktig i mange av løpene.

 

Edit: Vil også legge til at det er ikke alltid du trenger å tenke på hvor du er. I Stunt Runs og spesiellt i Road Rage gjelder det ;)

Endret av Karlson
Lenke til kommentar

Man må finne veien selv, men du har flere hjelpemidler. I tillegg til kartet, og minikartet, dukker det øverst på skjermen opp gatenavn, den veien man skal blinker (usikker på om dette gjelder alle race, gjelder i alle fall Burning Route). Dessuten kan man jo følge etter de andre bilene, de vet alltid veien :p

 

Edit: Velger som regel å ta en titt på kartet jeg også, men er det ingen utpreget god rute, så følger jeg de andre bilene.

Endret av mks1001
Lenke til kommentar
Vet ikke helt om GT5 faller under realistisk sjanger da bilene ikke blir skadet når du kræsjer, men det vil bli det peneste bilspillet noensinne da grafikken er i 1080p @ 60fps.

Hva er egentlig viktigs? Kjørefysikk eller hvordan den krasjer?

 

Begge deler er like viktig hvis man skal kalle spillet realistisk. Personlig liker jeg bedre at det ikke er car damage, men skjønner godt de som vil ha det.

 

Husker tiden med Need for speed porsche challange, plutselig kunne du bli fattig gutt uten bil visst du vraka den skikkelig. Fan så frustrerende men likevell noe av det råeste bilspillet som har vært.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...