Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Feil under reformatering - finner ikke harddisk


Anbefalte innlegg

Skulle reformatere en pc (xp home)igår men når man kommer dit at man skal velge partisjoner finner ikke maskinen noen harddisker. Dersom jeg trykker enter ("velg partisjon") går maskinen i bluescreen. Har "googlet" litt rundt og ser ut som folk som har dette problemet ofte har problemer med drivere, men ser ut som de er i orden i dette tilfellet. Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om man må trykke f6 (for innlasting av drivere) under installasjon eller ikke, kommer an på hvilket (hvor gammelt hk er), på nye hk er dette ikke nødvendig. Du kan også slipstreame disse driverne inn på en xp plate (søk etter f.eks nLite), da trenger du ikke trykke f6 siden driverne allerede er integrert i install cd´n.

Lenke til kommentar

Hmm, har gjort et forsøk nå uten å lykkes... Lastet ned disse http://support.wdc.com/download/index.asp?...id=2&swid=9 driverne og la de inn på en xp-plate med n-lite, men ingen forskjell.. Om det har noe å si så virker det som om det allerede er noe galt med driverne til diskene. F.eks finner ikke BIOS noen informasjon som f.eks. volum om disken. Det er forøvrig 3 stk. WD3200JD disker. Noen forslag?

 

PS: kan ganske lite om harddisker og konfigurasjonen av de, men tror kanskje problemet kan ha noe med RAID å gjøre. Kan det ha det, og hvordan kan jeg vite om diskene bruker RAID?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...