Gå til innhold

Artifacts med nytt skjermkort, skjermdrivere problemet?


Glutar

Anbefalte innlegg

kjøpte meg en Samsung 22" Wide Syncmaster 2232BW, Black, 1680x1050, DVI/VGA, 3000:1, 2ms for noen uker siden, det fulgte med en CD med noen drivere og programvare som jeg ikke gadd og installere.

 

Nå for en uke siden fikk jeg mitt nye skjermkort: HIS Radeon HD 2600 XT 512MB GDDR3, IceQ, AGP8X, 2xDVI/HDCP/HDMI, "Turbo". Og jeg har problemer Artifacts i alle 3D spill, har prøvd alt mulig, Reinstallere windows, bytte PSU, bytta hovedkort også :p.

 

Er ikke hjemme nå så får ikke testa. Men lurer faktisk på om grunnen kan være at jeg ikke har installert driverne som fulgte med den nye skjermen? Kan dette stemme?

 

takker også for andre løsninger på problemet mitt :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm... artifacts forbinder eg med høge temperaturer, som f.eks når eg klokkar mitt kort, får eg ofte artifacts når eg kommer høgt på både mhz og temperatur.

 

Det du kan prøve er å klokke kortet litt ned med "Ati Tool", eller "Ati Tray Tools" som du finner på nettet med litt googling.

 

Sjølv om det faktisk kan redusere ytelse, vil det sikkert kunne fjerne artifacts :)

 

Noke eg og er redd for er at skjermen er for stor for skjermkortet (avhenger av kass oppløysning du kjøyrer på div ting) men dette kan føre til en veldig stor last for et såpass lav budsjetts skjermkort, derav høge temperaturar igjen.

 

På Ati Tray Tools som eg brukar sjølv, kan man stille på vitfehastigheten på skjermkortet. Prøv å sett den til 100% og sjå om det blir noke forskjell før du eventuelt klokkar det ned :thumbup: !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...