Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Vurderer kjøp av Bmw 3 serie E46, Trenger råd


Heineoen

Anbefalte innlegg

Hei! :)

 

Vurderer sterkt å gå til innkjøp av ny bil og da har jeg spesielt sett meg ut Bmw E46 som drømmebilen...

 

Blir vell en 316 eller 318 i 99-02 modell sjiktet..

Noen eventuelle tips om hva man bør passe seg for dere vill komme med? :)

Hvordan er dissa er disse bilene i henhold til kjøreegenskaper og teknisk? Mye feil?

 

Forbedringer på en 2000 modell i forhold til 99?

 

Takk!..

Endret av Heineoen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
pga bakhjulsdrift er de ikke spessielt gode på den typen føre, mye kan selvfølgelig gjøres med gode dekk og kansje litt ballast bak.

men det er ikke på sånne fører de er fantastiske å kjøre.

 

Det er jo nettopp på slikt føre de er fantastiske å kjøre! Mye mer forutsigar enn en forhjulstrekker.

Diffbrems kan være en fordel om man er glad i å leke litt.

 

Dessuten har vel en så ny modell antispinn og antiskrens, om man ikke kan håndtere bil..

Lenke til kommentar
leke gjør man på bane, trådstarter ber ikke om banebil, på veien skal man kjøre trygt og med så god framkommlighet som mulig.

 

Har motsatt erfaring når det gjelder E46 (touring) og vinteregenskaper. Bilen fungerer glimrende også på vinterføre.

Super balanse (som i alle BMW'er) og svært forutsigbar oppførsel. Kjøp en facelift modell (fra og med 2002 årsmodell) så har du en glimrende bil. DSC III stabilitetssystemet er utmerket. Det finnes neppe bedre biler i denne klassen og de feilene som går igjen på E46 er stort sett foringer i forstilling som må byttes med jevne mellomrom. Dette ble imidlertid også bedre fra 2002. Anbefaler 318i med 143 hk, men helst 320i rekkesekser med 170 hk. En fantastisk motor. Vil du ha diesel er 320D et godt valg. Bjørnesterk motor på 150 hk som lett kjøres på under halvliteren på mila. Prøv en BMW rekkesekser og du er solgt, det kan jeg nesten garantere deg. Løp og kjøp!

Lenke til kommentar

E46 er vel stort sett det morsomste du kan kjøpe hva kjøreegenskaper angår i den klassen. Lexus IS200 må være nermeste konkurrent på kjøreegenskaper, men utkonkurrerer den på kvalitet. tror ikke E46 er et dumt kjøp.

ville, om du har penger til det, kanskje vurdert 320i utgaven. da får du rekkesekser, noe som er mye mer "BMW" enn 318 og rekkefirer!. finere drag og finere lyd!

ville unngått 316, har et inntrykk av at det er fattigmannsutgaven som ble kjøpt av de som ville ha BMW, men verken hadde råd til utstyr eller motor.

Lenke til kommentar
leke gjør man på bane, trådstarter ber ikke om banebil, på veien skal man kjøre trygt og med så god framkommlighet som mulig.

 

En 316/318 er vel omtrent så langt fra banebil man kommer. Bilen trådstarter snakker om går det helt fint å kjøre trygt med på norske vinterveier; med god fremkommelighet. I tillegg har man _muligheten_ til å legge bilen brei gjennom en sving, om forholdene tillater det. Trenger ikke kjøre villmann bare fordi man har bakhjulstrekker.

 

E46 316/318 er en ypperlig bil, både om sommeren og vinteren. Litt lite motor, men hver sine interesser/prioriteringer. Har dog vært borti at fjærene bak har brukket, men vet ikke hvor utbredt problemet er.

Lenke til kommentar

Jeg har en 2001 330Ci cabriolet, automat. Den er utrolig herlig å kjøre og uten tvil den beste bilen jeg har hatt. dessverre må jeg selge den da jeg flytter tilbake til Norge i mai. Bor i UK nå så jeg har aldri prøvd den på snø/is ;)

 

Hatt den i ett år, ikke hatt et eneste problem jeg i allefall. Driver å ser etter noe lignende i Norge nå, trolig en 320i 1999-2002, i allefall en med R6. 330Ci blir for dyr for meg med norske avgifter heh... :wallbash:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...