Gå til innhold

Er ikke 400W nok til dette oppsettet?


Anbefalte innlegg

Har Asus M2N-E hovedkort, 3GB ram, Nvidia GeForce 8800GT skjermkort, en DVD rom og en DVD brenner(problemet var der før jeg koblet til DVD brenneren også)

Jeg har nå en AMD Athlon 64 3500+ prosessor på 2,21 GHz. Jeg kjøpte en AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.5GHz Socket AM2 prosessor fra MPX. Forsåvidt AM2 den gamle også, da jeg har den socketen.

Når jeg skulle starte PC-en starta den ikke. Sier ikke "pip" som det alltid gjør og det kommer ikke noe bilde. Jeg tok med hele PC-en til en dataekspert og han konstaterte med at CPU'en var død. Vi prøvde et par ganger frem og tilbake, selvsagt med ny kjølepasta hver gang, men 4800+ cpu'en virka ikke.

Jeg sendte den i retur og fikk da avvist returen siden de påstår di har "torturtesta" den i 2 timer og den virker. Virker fortsatt ikke hos meg når jeg får den igjen.

MPX sin produktspesialist mailer litt frem og tilbake og kommer frem til at jeg sannsynligvis har for lite power. Høres det sannsynlig ut? Jeg tror nemlig ikke di har testa prosessoren i hele tatt. Ble forsåvidt fakturert 250,- for den testinga de gjorde.

Er det så stor forskjell i hva de to prosessorene krever av poweret?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...