Gå til innhold

webside for mixene mine.


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg mixer sanger, DJ Osv... Det jeg lurer på er, kan noen her hjelpe meg med webside for sted for mixene mine altså

folk som kan laste ned, og høre på.

 

Noen nevnte ferdige web sider aka PHP-Nuke, PHP-Fusion trenger jeg ikke!!

 

vil helst ha for hånd.

 

Legg meg til på msn: [email protected]

 

Jeg trenger deres hjelp med å få starte siden min please :)

 

Mvh

 

Stigma

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo ta en kikk på Wordpress. Det finnes også en gruppe mennesker som setter opp Wordpress gratis for deg på din egen server, men det innbærer også at de får sql og ftp tilgang til din server, som jo innebærer en sikkerhetsrisiko.

 

Wordpress har også mulighet for å opprette gratis blog hos de, på lik linje med Blogger fra Google osv. Vet også at endel bruker MySpace for å hoste musikk osv. Det jeg er usikker på er lagringsplass på disse gratistjenestene. Om du hoster selv (eller leier webhotell) kan du selv velge hvor mye plass du trenger, og bestille deretter.

 

Fordelen med disse blog-typene er at de har god dokumentasjon på hvordan du kan installere selv, om du ønsker, samt at de er enkle i bruk. Om du trenger ekstra funksjonalitet finnes det ørtenhundre plugins du kan installere enkelt (les: last opp via ftp og trykk "aktiver" i bloggen din).

 

For gratis Wordpress blog: http://www.wordpress.com (eller http://www.wordpress.org om du vil laste ned og hoste selv)

For gratis Blogger blog: https://www.blogger.com/start

 

Link til de som installerer Wordpress for deg på din egen server: http://install4free.wordpress.net/ (ser ut til at siden er nede idet jeg poster dette)

 

Lurer du på noe ellers ang. dette er det bare å legge meg til på msn. Info finnes i profil. (Kommer ikke til å be deg om noe reklameplass e.l. :p)

Endret av AndyG
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

Når du spør "hva er forskjellen mellom wordpress og blog" så har du tydelig misforstått noe, som forsåvidt er greit siden du spør.

 

En blogg presenteres gjerne som en online dagbok, med nyheter, hendelser som har skjedd vedkommende, også videre... Gjerne da presentert med det nyeste ført og diverse muligheter for å sortere etter kategorier, måned også videre.

 

Wordpress er vel generellt å regne som ett publiseringssystem for en blogg. Dette forenkler arbeidet for deg, slik at du kan konsentrere deg om å skrive. Men det fins ingen krav om at ett slikt system må benyttes. Du kunne like gjerne laget en side for bloggen din selv.

 

Hvis det du egentlig prøvde å spørre om var hvordan Blogger.com er opp mot Wordpress.com så blir det noe annet. Blogger er vel KUN hostet hos dem, mens Wordpress gir friheten til å hoste selv, eller hoste hos dem. Tror generellt Wordpress har større mulighet til forandring, og er mer utbredt slik at du har mer å velge i av instillinger og tillegg.

Lenke til kommentar

Som Ondkloss beskriver. Tenk på Wordpress som et verktøy for å blogge. Noe alá word vs et tekstdokument :-)

 

Blogger.com er en online tjeneste som gir deg en online blog, Wordpress (organisasjonen) gir deg en liknende tjeneste med deres blog-software (som også heter Wordpress). Sistnevnte software kan også lastes ned og installeres på en server av eget valg. Sistnevnte er ganske utbredt og det finnes mengder av plugins og temaer o.l.. Jeg er selv ikke kjent med Blogger.com utover å vite om det, så vet ikke om det finnes masse plugins til den tjenesten.

 

Wordpress (organisasjonen) har en side som beskriver godt hva "blogging" er forno: http://codex.wordpress.org/Introduction_to_Blogging

Er også en side med generell info om Wordpress (software): http://codex.wordpress.org/Getting_Started...s_for_Beginners

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...