Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kondens i bensinmotor


Anbefalte innlegg

min rover 416 rykker sånn når jeg kjører. ikke alltid, men det skjer innimellom - også i 3 og 4 gir. Den har stått en stund uten at jeg har brukt den (3uker)... Kan det være kondens i mototen som gjør det? Hvordan ordne det? kondensfjærner? gjør det noe om jeg forsøker med kondensfjærner?

skal tanken være full?

 

en annen ting... hvordan finner jeg ut hvilke dimensjon felgene mine har? skal kjøpe nye... og vil se etter brukt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er litt vanskelig å si om du ikke har en annen beskrivelse av "rykkingen". Kan det kanskje beskrives som fusking? Ujevn takt i motoren? Det har ofte noe med tennsystemet til bilen (tennplugger, pluggledninger, fordelerlokk osv)

 

Kondens i motoren gjør seg så vidt jeg vet kjent ved å motoren fusker, går ujevnt. Det kan man spesielt merke godt på tomgang, det erfarte i alle fall jeg på min Ford Escort. En ujevn takt i lyden på motoren. Det var problem med fukt i fordelerlokket, slik at alle tennpluggene ikke får akkurat det de skal. Det skal man kanskje ikke begynne å tukle med selv, alle passer ikke som hobbymekaniker heller.

 

Kondensfjerner er jo en god mulighet som ikke skader noe å prøve. Men sørg for å følg blandingsforholdene sånn omtrent, slik at du ikke kjører bare på kondensfjerner :p

Lenke til kommentar

Takk for svar!

 

Kan godt si at motoren fusker ja. Problemet er ikke å starte motoren... men rykkingen/fuskingen begynner plutselig når jeg kjører...innimellom går det helt fint. Har ikke så mye bensin på bensin på bilen nå.. sånn ca.1/5 av full tank..

 

Skal prøve kondensfjerner etter anvisning ja :) men vil ikke prøve meg som hobbymekaniker...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...