Gå til innhold

Råforing... noen spørsmål til ekspertene


Anbefalte innlegg

Heisann,

har lett etter info om råforing en stund (vel ikke så veldig lenge, da...) og ingenting, nix, nada, men så ser jeg at det er HER ekspertene er :new_woot:

Noen som føler for å sette opp ei lita liste med hva som er bra og hva som ikke er bra... og så lurer jeg... ris, pasta, grønnsaker...noe av dette må vel også til?

 

For info har jeg en BC mix på snart 4 måneder, jeg liker ikke industrimat og fatter ikke hvorfor jeg skal gi det til gutten min...men "alle" sier jo at det er "umulig" å gi en hund alt det den skal ha hvis en ikke gir tørrfor og da har jeg sååå lyst til å skrike BULLSHIT!! det er bare korrekt informasjon og sunn fornuft som trengs. Jamen jamen jamen sier de da, og så sliter jeg litt fordi jeg ikke klarer å skaffe den informasjonen. Jeg mener, dette er ofte folk som forer barna sine med grandis og macdonaldsmat... og så skal de liksom vite alt?!!!

 

Til nå har vi en diett med Hills valpefor i bunnen, og så gir jeg 1-2 måltider om dagen med oksekjøtt, kylling, laks (filet, for det var det jeg hadde), gulrot (har gitt rå, for det pleier han stjele fra kanina vår uansett), ris, pasta, litt grønne grønnsaker, av og til en dæsj olivenolje, (nå har jeg akkurat kjøpt tran også). Jeg har skåret opp all mat og blandet og gitt i matskåla. Kommer ikke til å akseptere matforsvar. Jeg er sjefen også over rå biff :cool:

 

Så...? Noen som vil ofre litt tid på en stakkar som vil vite mer?

 

Takker på forhånd :thumbup:

Endret av Boubou
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...