Gå til innhold

Trenger en god trådløs mus, helst Bluetooth


Anbefalte innlegg

Jeg hadde inntil nylig en Microsoft "Intellimouse Explorer for Bluetooth" som jeg var storfornøyd med. Den var responsiv, god på underlaget, falt aldri ut og hadde veldig god batteritid på noen uker med aktiv bruk. Dessverre sluttet høyre-museknapp å fungere og den gikk i dunken. Jeg trenger altså ny.

 

Jeg trenger en trådløs mus, helst bluetooth, som skal brukes først og fremst til litt løs gaming. Min erfaring med trådløs er at det fungerer utmerket, så tråd-mafiaen kan gå en annnen plass. Jeg prøvde å finne en ny Intellimouse Explorer for Bluetooth, men ingen nettbutikker så ut til å ha det inne. Noen som da vet om en god trådløs mus det går ann å få kjøpt? Har hørt mange god-ord om Logitech G7.

Endret av Vin_Kaleu
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Henger meg på, problemet er at G7 er "utgått", har ei fra mai for snart to år siden som har et problem som visst er kjent: Til uavhengige tider "dør" den - "parkerer" på skjermen og nekter og flytte seg på ei stund. Pausene er "laange" og det er nok strøm, hjelper ingenting og bytte batteri ved "parkeringene".

Har også lyst på ny trådløs mus ("laser"), det er lett og rydde skrivebordet når musa og tastaturet ikkje "henger fast"...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...