Gå til innhold

[Løst]Lyden er borte på ps3


Jo Are

Anbefalte innlegg

Jada først blir den ene kontrollen min ødelagt av brus så forsvinner lyde på ps3, og alt på en og samme dag. Skjønner ikke dette med lyden jeg har lyd på tven men får det ikke på ps3 og ja kablene er koblet i og ps3 fikk ikke brus på seg.

Noen som kan hjelpe?

Endret av Jo Are
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet ligger enten i kabelen eller i tven, med orginal kabelen (den som fulgte med) funker det men ikke med componet kabelen jeg kjøpte, som forøvrig er orginal ekstra vare fra sony. Kan også være at problemet ligger i component inngangene på tven men det er nå rart at begge skal bli ødelagte på en og samme tid.

Får foresten bilde med component med ikke lyd.

Lenke til kommentar

Vel siden problemet var til stede når jeg brukte component kabel byttet jeg den bare ut med compositt kabelen som fulgte med når jeg kjøpte den og konstaterte at det fungerte da. Bare for og sjekke satte jeg i component kabelen igjen og da funket det, har ikke peiling på hvorfor.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Jeg sleit med det samme i går. Lyd over HDMI fra både PC og HD-dekoder, men ikke PS3,- sånn plutselig etter flere mnd. uten problemer.

 

Ingen av løsningene over funket for meg, men etter mye banning og knoting fant jeg løsningen som var noe så enkelt som å slå av og på TV'en. Ikke til standby, men helt av og så på...

 

- Bare sånn i tilfelle flere sliter med det samme og trenger alternativ til løsninger...

Endret av Hekta
Lenke til kommentar

Jeg opplever at noen ganger virker det som PS3en min ikke sender lyd før jeg går inn i et spill. Altså når jeg navigerer i menyene, viser en film, osv så er det ikke lyd. Samme skjer når jeg kobler til riks-TV dekoderen med samme HDMI kabel, altså ingen lyd.

 

Jeg fant ut når jeg brukte RiksTV dekoderen, at jeg bare trengte å gå inn på video oppsett og endre en gang på oppløsningen og sette den tilbake så var lyden der.

 

Når jeg da gikk inn i PS3en, og testet det samme i fra menyen der (altså uten å gå inn i et spill for så og lukke det) så kom lyden. Altså trengte bare å endre på HD oppløsningen så kom lyden tilbake.

 

Hvorfor det er slik ? Sikkert TVen som ikke klarer å registrere noe greier før den mottar signalendring eller noe slikt.

 

Uansett, problemet var aldri til stede når jeg hadde lyden ut til ekstern forsterker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...