Gå til innhold

Crysis henger etter checkpoint


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Er det flere som sliter med at Crysis henger når man kommer til en checkpoint? Dette begynte plutselig for meg og nå er det umulig å komme seg videre i spillet. Har helt frem til nå kjørt glatt uten problemer, men nå har altså dette problemet oppstått.

 

Har lest litt på andre forum om dette og det kan virke som om det er flere og flere som får dette problemet etter at de har installert patch 1.1. Er det noen her som har samme problem? Mulige løsninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spillet er kjøpt så det er ikke grunnen. Har funnet et vei rundt problemet. Måtte laste ned et savegame og starte fra dette. Etter dette har det gått smertefritt og har fått fullført spillet. Virker som om savegame filene blir korrupte. Er nok en bug som forhåpentligvis blir løst i en patch.

Lenke til kommentar

Hmm, tror jeg har ett lignende problem her med Crysis. Alt funket helt supert før uten noen problemer, men så plutselig en dag startet det. Det startet først med at og save(F5) begynte og ta veldig lang tid, den hang/stoppet liksom opp til slutt. I oppgavebehandlingen sto det at programet/spillet ikke svarte. Men nå i seinere tid har det samme skjedd når jeg har kommet til checkpointer, noen funker men går veldig veldig tregt og andre bare henger seg. Så noen her som har tips til hva feilen kan være eller en løsning på problemet mitt?

Lenke til kommentar
jeg har hatt samme problemet. jeg tok vare på savene mine. reinstallerte Crysis. og installerte ikke Patch 1.1. Etter det så har den ikke hengt seg opp når jeg saver eller kommer til checkpoint.

(Jeg googlet etter dette og testet det.)

 

Så det er med andre ord patchen som fucker opp det hele? Ja, det hørtes jo fint ut.

 

Grusom bug er det uansett! :hrm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...