Gå til innhold

Steam innloggingsproblem, har ikke Email-kontoen lenger!


Anbefalte innlegg

Historien er som følger..

 

Kjøpte HL2 på Elkjøp da spillet kom ut, registrerte greia og alt.. La så fra meg spillet og ikke spilt siden, tenkte nå jeg skulle teste det på nytt. Da har jeg selvsagt ikke E-mailen jeg brukte , har reg-koden og dvd`n, men Mr. Steam krever selvsagt at jeg går inn på E-mailen og skriver inn en kode jeg skal få fra dem, i tillegg til et sikkerhetsspørsmål.

Noen ideer på hva jeg kan gjøre. Jeg skal ikke påstå at Steam og greia er søppel, men ikke langt ifra. Mest irritert på at jeg ikke leverte spillet tilbake til Elkjøp da jeg egentlig ikke fikk noen DVD, men kun en "leke-DVD".. Måtte jo laste ned spillet..

 

Noen som kjenner "Steam systemet" og kan hinte meg i riktig retning?

Endret av Battone
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeje, da har jeg fått logget meg inn, men spillene jeg en gang kjøpte, HL2 og CSS er borte.. trykker jeg inn koden får jeg noe sånt som duplicate key.. Har som sagt ikke spilt spillet siden det kom ut, koden har vært pakket ned i en eske og lagret vekk.. Mye jobb for møkka. Fikk mail fra steam at dem mente kontoen min var blitt "hijacked".. Ok, om så, kan umulig være min feil.. Om dette skulle være tilfelle, spillene skulle da ha vært på kontoen. Liker nå best å kjøpe cd/dvd`n og ha spillet fysisk, egentlig visste jeg at et slikt problem som dette kunne dukke opp da jeg installerte spillet for lenge siden..

 

Som nevnt tidligere, feilen jeg gjorde var å ikke gå til Elkjøp of levere spillet tilbake. Er vel litt sent nå da.. Det som har skjedd siden er en følge av min tidligere "latsakap/idioti" Men vi lærer da, første og siste spillet jeg kjøper på denne måten.

Endret av Battone
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...