Gå til innhold

Problem med PVR150 tv-kort i Kubuntu 7.10


Anbefalte innlegg

Har en maskin med Kubuntu 7.10, et Hauppage PVR150 og et ATI X1800 grafikkort, og som er tilkoblet en CRT tv. Har enablet restrickted driver for skjermkort, slik at oppløsning blir lav nok for tv bruk.

Problemet er at når jeg åpner en tv-strøm fra video-0 med feks Mplayer blir det bare en liten stripe nederst på skjermen som inneholder tv-bildet (og bare hvit skjerm i ruten der bildet egentlig skal være)

Samtidig ser jeg en feilmelding som blinker så jeg nesten ikke ser den, men såvidt jeg kan se står det: alsa control unable to find simple control PCM"0"

 

Når jeg prøver å høyreklikke på skjermen blinker det også slik at det ikke er mulig å gjøre noe, og etter at jeg lukker spiller blir tv-bildet stående igjen over menylinjen nederst, helt til jeg har vært over området med musen.

 

Kan nevne at jeg får bildet i fullskjerm hvis jeg setter høy oppløsning (som er ubrukelig på en tv-skjerm) men flimmer og feilmelding kommer uansett. Lyden er også dårlig med ekko og "flimmer". Har også prøvd med forskjellige mediaplayere.

Så da lurer jeg på om noen vet hva dette er, eller hva som kan løse problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...