Gå til innhold

Liten uoffisiell test av Asus F8SA T7700


Anbefalte innlegg

Tenkte å skrive litt om Pcen nå siden jeg har hatt den i noen uker.

 

Først Spesifikasjoner:

 

CPU: Intel Core2Duo T7700 2.4Ghz

 

Minne: 2048 mb ddr2

 

Hdd: 250gb Hitachi disk 5400rpm

 

GPU: ATi Radeon 2600hd 256mb og mulighet for å hente mer via rammen.

 

6 cellers litsium batteri

 

14" widescreen med 1440 x 900 oppløsning.

 

Ellers er det 5! usb kontaker minnekort leser, s-video utgang vga utgang, modem og etehrnet kontakt, firewire, og høyttaler utgang og mic utgang. 1.3 mpx webcam.

og dvd brenner som tar omtrent alle formater samt dual layer og lightscribe.

 

Nå til selve pcen, vi begynner med lokket som er farget sort med mønster, ligner veldig på det hp har på sine pavilion dv serie for tiden veldig moderne, pent også, men man ser ripene fort og fett flekker, litt minus, men du får med klut så du kan pusse av pcen. PLuss en klut for selve skjermen, som er har kontrastbelegg. Selve lokket er ganske stivt og du skal trykke hardt for å få variasjoner i lcd panelet.

 

Resten av pcen er grå med samme type mønster som lokket, standard farger for en bærbar pc, men den ser ikke kjedelig ut heller.

pcen virker ganske stiv ellers og ikke noe knirking, det er en krom ramme rundt touch paden, ok en krom strek over tastaturet der også media knappene er.

 

Kontaktene på pcen er greit plaseerte usb kontakter både på høyre, venstre og på baksiden, så her kan du ha ekstern mus uannsett om du er høyre eller venstre hendt. minuster er at vifteutblåsingen er på høyre siden, så det blir varmt for de som har musa på høyre side.

 

Litt bruk: pcen skal etter papiret være en godt utstyrt pc, men det anbefales å oppdatere pcen med driverne som ligger hos asus siden pcen ellers er uffatelig treig av mystiske årsaker, men etter på er den ok å ha med å gjøre, spill går unna som f... ikke noe problemer, spillene jeg har testet er BF2, Test drive unlimited, sim city societies, Sims 2, Just Cause, Nfs Pro street. Pcen leverer grei ytelse i allle spillene, men klarer ikke alt på maks oppløsning men 1024x768 går helt greit for overnevnte spill.

 

Batteriet er et minus for pcen klarer ikke mer enn 1.5-2 timer med vanlig dvd titting eller surfing med w lan. Ellers blir ikke pcen særlig varm så her er et tegn på god kjøling fra vifta, lufta som strømmer ut er varm, Støy er både og, med vanlig pent bruk spinner ikke vifta opp, men under spilling eller harde oppgavedr så spinner den opp og man hører den virkelig da.

 

Helt til slutt noen korte settninger: helt ok pc til denne prisen, emn tror nok andre produsenter klarer å levere tilsvarende og kanskje bedre ytelse til samme pris (11.000). kvaliteten er bra, asus har fått kritikk for dette før. skjermen er lyssterk og fin å se på.

 

Litt minus kommer jo:

 

Pcen har utdaterte drivere som en skulle tro var på beta stadiet når den blir levert.

Knappene til touchpaden er vannvittig dårlige, de er harde og trykke ned og lagger en skikkelig høy klikke lyd. Batteriet er som sagt nevnt, holder ikke særlig lenge. Fingeravtrykk leseren kan være kranglete til tider, lag for guds skyld passord så du kommer inn igjen.

 

Karakter: 4/6

 

Send spørsmål vis dere lurer på noe ellers, er klar over at testen er helt ræva krevet..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...