Gå til innhold

Mastermufassas første bilder.


Anbefalte innlegg

Vel, jeg tok noen bilder i dag, min første dag med nikon d40 (og speilrefleks generelt). Ble litt fornøyd med noen av dem og lurte litt på hva dere som kan litt om fortografering synes om dem.

 

Først et portrett:

post-122129-1200510429_thumb.jpg

Så et.. ja øye?:

post-122129-1200510504_thumb.jpg

 

 

Alt er tatt med Nikon D40 med kitobjektiv :)

 

Hva synes dere?

 

Edit: Tatt bort et bilde.

Endret av Mastermufassa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer med nytt kamera og ny hobby!

 

Du leker med utsnitt, det er bra, fortsett med det. Og ta maaaange bilder.

 

Tror det lønner seg å poste bare ett bilde, maks to, om gangen på bildekritikken, så får du bedre svar. Surf rundt og se på bilder andre tar, og se hvilke kommentarer de får. Les guider og tips...

 

Lykke til videre!

Lenke til kommentar

Du skal ikke bry deg om hva yxdelah sin kommentar. Han er ikke langt unna deg i erfaring. Sinnsykt useriøst!

 

Forsett med å ta masse masse bilder, og les litt rundt på forumet. Fotokompendiet er også anbefalt lesing. Kanskje kjøpe deg en fotobok om komposisjon?

 

Ellers ser man jo godt at det er noen av dine første bilder med speilrefleks. Men et sted må man jo begynne. Som nevnt er et lurt å begrense antall bilder i hver post, og du burde også tenke på å ikke poste altfor mange bilder. Kun bilder du er meget fornøyd med, som kanskje trenger noen tips for å bli skikkelig bra!

 

Ellers lykke til videre :thumbs:

Lenke til kommentar

Jeg tror du vil ha bedre av å ikke poste bildene dine her. Når du er ny er det dumt å lære av å få kritikk, det er bedre å lære av erfaring. Den beste veiledningen du kan få er å se hva flinke fotografer gjør. Søk på portfolioer (du finner navnet på en del flinke fotografer på popphoto.com) og sjekk ut deviant art under photography, all photography, popular

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

@Yxdelah: Det er stor forsjell på å gi konstruktiv kritikk og være barnslig. Det er helt i orden å være ærlig, men gi heller forslag til forbedringer istedet for å slenge dritt. Tenk nå på hvordan du ville oppfatte det om folk sa det samme om dine bilder..

 

Til trådstarter, så synest jeg at for å være første dagen med nytt kamera så var dette veldig bra. Du har helt klart et godt "øye" for å se gode motiver! og det er nesten viktigere enn å ha et godt kamera innen foto! Så bare kom deg ut og ta masse bilder! (Og bare overse helt at tråden skled litt ut)

 

For å kommentere bildene dine, så likte jeg veldig godt det første bildet ditt. Personlig ville jeg klippet bort litt på bunnen for å gi litt mer fokus til øynene i bildet. Jeg laget et lite forslag til deg.

I tillegg så tror jeg at de to øverste bildene dine ville gjort seg veldig bra i svart/hvitt. Alt dette er jo sånt du kan eksperimentere med etterhvert. Men jeg tror nok det er mye rett i det abbarve sier og, ikke heng deg så altfor mye opp i kritikken du får her siden du er ny innen fotografering. Men du har helt klart en knall start. Lykke til med fotograferingen!

post-37161-1200587577_thumb.jpg

post-37161-1200588013_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Takk for alle konstruktive svar :D

 

Grunnen til at jeg ikke var ute, som en sa jeg burde, var at det regnet gnaske mye og jeg har da ikke noe vantett kamera :p

 

Edit: Bildene er rett fra kamera, har ikke vært innom PS el.l (nr.2 er klippt litt, men bare fordi hu som det er bilde av ikke ville ha med "resten")

Endret av Mastermufassa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...