Gå til innhold

Noen andre som skal teste AOC Torsdag 17?


Anbefalte innlegg

Om man ikke greier å holde den hvorfor skal man greie å holde andre avtaler, syntes det sier litt om deg som person. (selv om det er et spill, og finnes grenser for hvor alvorlig det er)

 

Så det du sier her er at siden trådstarter ikke har den samme "respekten" for NDA, så klarer han ikke å holde "andre avtaler" ?

Det er så forbanna tydelig at din totale indoktrinasjon av en overveldene moraliserende og kvalmende "jeg følger lov og orden til punkt og prikke"-holdning får deg til å føle deg som en bedre person enn personer som trådstarter er. Enn personer som ikke kan "holde en avtale".

 

Jeg vil faktisk påstå at du er hakket verre enn o(O)phus på dette området. En slags super-crime-fighter her på forumet. Viktig at ingen sier noe som du definerer som ulovlig og umoralskt.

 

Skulle ønske jeg hadde tech-beta på torsdag. Er sikker på at hadde jeg lagt ut et screenshot her på forumet, så hadde du mistet alt håret ditt i et angstanfall. Forså å møte opp på døren min med biblen i den ene hånden og balltre i den andre hånden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det er vanlig at i alle spill som er i beta skal du ikke si at man er i betaen......

 

og killer_DT, nei jeg er ikke 13-15 år..... selv om man har en skrivefeil så betyr det ikke at man er 13-15 år, er myndig og kan kjøpe øl.....

kunne jo ha hatt dyseleksi, og kunne blitt såret av det du sa. så slutt med så dumme komentarer. OG nei, jeg har ikke dyseleksi........

Lenke til kommentar
det er vanlig at i alle spill som er i beta skal du ikke si at man er i betaen......

 

Feil. Mange spill benytter seg på et eller annet punkt av Open beta.

 

og killer_DT, nei jeg er ikke 13-15 år..... selv om man har en skrivefeil så betyr det ikke at man er 13-15 år, er myndig og kan kjøpe øl.....

kunne jo ha hatt dyseleksi, og kunne blitt såret av det du sa. så slutt med så dumme komentarer. OG nei, jeg har ikke dyseleksi........

 

Vare ikke skrivefeilene som gjør at jeg tror du bare er i tenåringsalderen, det er "ikke-gjør-det-ellers-sladrer-jeg-wææ-wææ-wææ"-talemåten.

Lenke til kommentar
Feil. Mange spill benytter seg på et eller annet punkt av Open beta.

 

 

Vare ikke skrivefeilene som gjør at jeg tror du bare er i tenåringsalderen, det er "ikke-gjør-det-ellers-sladrer-jeg-wææ-wææ-wææ"-talemåten.

 

1.haha, men er AoC i open beta? det kan du tenke over.......

 

2. samme om det er skrivefeilen eller ikke, det er ganske barnslig å gå ut ifra at folk er 13 år....

 

men samma det. Gidder ikke diskuterer dette.

Endret av Nietsroht
Lenke til kommentar
hva jeg skulle frem til.

 

 

Herregud....

Du skriver "det er vanlig at i alle spill som er i beta skal du ikke si at man er i betaen....."

Jeg sier dette er feil, og at mange spill har open beta. Mitt poeng var altså at du hadde feil.

Hvorfor gidder du å bry deg om trådstarter sier han er i en 3 timers tech beta på torsdag? Det er brudd på NDA, ja. Men hvorfor bry seg?

Et alvorlig brudd hadde vært om hele forbanna AoC builden hadde blitt lagt ut, og han linket til torrent. Men som er tilfellet er at en mann sier han mest sannsynlig skal være med i en laggfest i 3 timer på torsdag.

Og allikavel finner du (og andre) det passende å komme med en dømmende pekefingeren, med beskyldninger om alt fra å ikke kunne holde avtaler, til at det er ulovlig å snakke om.

Det er ikke ulovlig å snakke om. Ting som er ulovlige står i De Norske Lover. Brudd på en NDA er ikke brudd på De Norske Lover.

 

Altså, han kan snakke så mye han bare orker om det. Men det Funcom sier da, er at de forbeholder seg retten til å stenge han ute.

Lenke til kommentar
Oophus er selvutnevnt AoC fanatiker og forum politi, det har det aldri vært tvil om. Hadde posten min bare inneholdt positiv omtale om spillet, hadde du ikke reagert. Slik er det å være fanboy til de grader.. Du kan nekte på det, men det hjelper deg ikke.

 

Skal du komme med personhets så kan du sende det i PM til meg, eller komme og møte meg person mot person. Det å komme med barnslige kommentarer over et forum ler jeg av.

 

Uansett, jeg har ikke sakt til en moderator på dettte forumet om å slette din tråd, det jeg derimot HAR gjort er å si ifra til en AoC moderator om at det er en kar på HW.no forumet som ikke klarer å forholde seg til en skriftelig avtale.

Du har tydelighvis ikke helt forstått hva en beta er for, og du har missbrukt det at du har vært heldig å få en nøkkel.

 

En beta er ikke et sted for folk som deg til å få et gratis spill å spille.

En beta vil som regel alltid inneholde kun en % del av hva det hele spillet vil inneholde, og det finnes flere grunner for dette.

Lenke til kommentar

Et spørsmål som jeg tror vil ha stor betydning for dere NDA/EULA fanatikere, er om man, på lik linje med andre religiøse tekster, kan tilskrive en slags "utvidet tolkning".

Er det mulig å bruke vår (deres) stramme moralske standpunkter og en gjennomgående over-arbitrær holdning, til å tolke ut i fra at vi(dere) ikke har lov å si at vi(dere) med i closed AoC beta, til å si at ingen kan vite at vi er i closed AoC beta.

For kan vi det, så er du i fare for å ha syndet grovt o(O)phus. Selv om du nå vil nekte på det, så vet vi alle at du er med i AoC beta. Vi vet det og du vet det.

Lenke til kommentar
det jeg derimot HAR gjort er å si ifra til en AoC moderator om at det er en kar på HW.no forumet som ikke klarer å forholde seg til en skriftelig avtale.

 

På AoC beta forumet?

På forums.ageofconan.com.

 

Gud bedre... det er bra du sier ifra til dem. Tenke seg, en som uttaler seg om beta'en.. Regner med Funcom har satt alt annet til side for å finne ut hvem jeg er og hva jeg har sagt så de kan banne account'en min.

Jeg beklager hvis du ser på uttalelsene mine som personhets, men jeg kan si akkurat det samme om deres kommentarer til meg.

 

PS: HW moderatorene er slappe for tiden ass.. mye krangling og tull i trådene her for tiden. La Funcom og moderatorene her holde orden på hva som er lov og ikke. Som sagt hundre ganger før, liksom politi er i mine øyne mye verre enn folk som uttaler seg om en beta versjon. (Legg merke til nøkkelordene "mine øyne")

Lenke til kommentar

HAHA dette er bare latterlig, både Thraze og Killer_DT har ingen gode argumenter her...

 

Det er bare kverulerering på postene her. Dette blir for dumt.

 

Og Killer: du mener at man kan tolke noe man har skrevet under på (eller i dette tilfelle krysset under på)? Det blir for latterlig, "Jeg skrev bare under på at jeg ikke skulle fortelle det til noe, ikke at jeg skulle skrive det ned" ;)

 

Thraze: jeg håper for guds skyld at noen som virkelig bryr seg om AoC får betaplassen din!

Endret av Nietsroht
Lenke til kommentar

Det dere ikke forstår er at FunCom er et firma som vil og ønsker å tjene penger.

Det fins faktisk folk som jobbe med å lage spill, så selv om det høres litt rart ut siden det "kun" er et spill så ligger det faktisk litt alvorlighet bak det hele. Dere "kødder" med levebrødet til folk som jobber hardt og har familier å forsørge.

NDA'en er der for en grunn, hadde FunCom gitt F slik som dere tydlighvis annmoder så ville det også ikke vært noen form for regler mot folk å snakke om betaen ute i det offentlige.

 

Som sakt, en NDA er der for å spare spillutviklerne for tid, ettersom de ikke skal kunne trenge å svare på en masse missunderståelser som folk uten peil på hva en Beta innebærer starter. For det er kun det det hele arter seg til, en stor diskusjon bassert på missforståelser og uviten.

 

Dette ser man jo lett på Thraze sin tråd, der han trudde at Betaen gikk på full giffe når det var snakk om grafikken.

Hvis han hadde vært en beta tester fra før av så ville han mest sannsynlighvis vist at betaer som oftest kjøres med diverse debugg programmer o.l i bakgrunnen som fungere som et "tool" for spillutviklerne for å få inn diverse data. Dette trekker prosessor kraft og vil som oftest gå utover spillets ytelse.

 

En beta må også lastes ned fra nettet og vil naturlig nok derfor også være plottet for unødvendige ting for å lette på nettet til folk somf.eks kun har ISDN. En naturlig forklaring på at f.eks. grafikken i betaen til AoC ikke ligner på grafikken FunCom har kommet med tidligere.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...