Gå til innhold

Nokia 5200 uhell - tips til rensing


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Var uheldig og ødela displayet på min nokia 5200. Kjøpte nytt display og skulle bytte ut dette. Pga at jeg måtte låne "spesialskrujern" fra en kompis ble mobilen liggende delvis åpnet på bordet i kjellerstua. Tabbe! Jeg har en "godterbale" av en lillebror på 13 som så det stod en bolle med sjokolade på bordet. Det han ikke visste var at disse inneholdt cognac, cherry eller rum. Han tok en bit og skar grimase, og sølte restene I MOBILEN ved simkortluka. :)

 

Mobilen starter, men finner ikke SIM. Har åpnet og renset den med q-tip og vann, men det var tydeligvis ikke nok. Selve brikken var dekt av sukret alkohol :) Jeg tror det er noe sukker under kontaktpunktet til sim som er problemet, men kommer ikke til der.. Så.. Forslag? :) Går det greit å legge kretsen i vann dersom det ikke er strøm på? Evt noe som funker bedre til å fjerne dritt/sukker enn vann, f.eks alkohol eller er dette skadelig (for mobilen)? :)

Endret av antkrak
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heldig grisen! :no: Jeg tror ikke vann er den store tingen å bruke der. Q-tips er bra, men prøv med litt rødsprit også. Rødspriten vil løse opp det nokså seige "godteriet". Og rødsprit fordamper etter en liten stund også så du slipper at noe væske ligger igjen. Vann ligger igjen en god stund etterpå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...