Gå til innhold

Resto druid for arena, hvilken PvE server?


Anbefalte innlegg

Tenkte å levle en druid for arena og har hørt at PvE er bedre siden serverene har like mye BG og arena action som Pvp er dette sant?

 

Og da tenkte jeg på å ikke bli drept 100 ganger til level 70 for det er ikke moro og da tar det 100 ganger fortere tid.

 

Så hvis PvE er like bra hvilken server bør jeg velge da? For best arena action med guilder for arena og BG ofc.

 

Er så lei av locken min :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-PJ3x8Q2w
Jeg spiller på Stormrage, som er i den berømte BG#9 (Cyclone), så hvis du vil gjøre som alle de "pro" folka kan du sikkert transferre dit :p

Hvorfor er Cyclone berømt? (har ikke hørt det før)

 

De tror de er berømt :p

Lenke til kommentar
#Rampage er imo den beste battlegroupen i EU.

 

Når det kommer til PvE vs PvP så kan det være greit å velge PvP, det gir deg flere valg senere ;)

 

Spiller Disc prest på både Rampage (haumarush alliance) og på Cyclone (undead preist, stormscale). På Rampage har jeg ikke så veldig bra gear ligger på 400 resilience, men der har jeg 1,9k rating 2v2 med warrior og 2k rating i 3v3 med warrior pala.

 

På stormscale derimot har jeg s3 våpen, 2 vengefull og 484 resilience og spiller bedre setup i 3v3 med de samma folka (warrior/druid/priest) og sliter med å komme over 1850 rating. 2v2 klarer jeg ikke å komme over 1800 engang.

 

Så ikke kom her å si at rampage er noe bedre Battlegroup, den suger kuk i forhold. Den kan rett og slett ikke måle seg med nivået i Cyclone.

 

For å ta et eksempel, om du fulgte med i 5v5 laddern i s2 var laget Knockout suveren med 2700 rating (200 rating foran neste), de flytta til cyclone i s3 og nå ligger de på 7-8 plass 100-150 rating fra føste plassen. Det er helt klart et mye høyere nivå på Cyclone i forhold til rampage.

Endret av maskin
Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg noen argumenter for å si at Rampage er dårlig, men etter det jeg har hørt er Cyclone og Blackout de beste Battlegroupene. Har aldri hørt at Rampage har blitt nevnt engang inntil nå :p

 

Uansett, det jeg kan si er at Cyclone er en forholdsvis vanskelig Battlegroup siden jeg har spilt der siden dag 1 og har blitt Gladiator i begge sesongene med knappe marginer.

Lenke til kommentar

Misery BG passer virkelig til navnet. Misery.

Hold deg unna den. Møter folk med s2 på 1300-rating wtf?I tillegg ville jeg uansett levla på pvp-server. Du kommer jo i samme bg'er og møter samme arenateams uasnett om du tar en pvp/pve server, men hvis du virkelig går inn for pvp er det kos med pvp-guilds, og de eksisterer nesten ikke på pve-servere.

Lenke til kommentar

Misery er nok blandt de hardeste battlegroups i EU, selv om det ikke er noen "BG9" i EU. Blir også litt dumt å si "<insert random BG> er DEN beste BGen i europa, helt uten tvil!", når man ikke har spillt på eg høyt nivå i alle.

 

Og forresten, ikke kom til frostmane, det er allerede kø her pga migrators og dritt. :(

Endret av Bamboocha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...