Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Startproblemer Cherokee 2,5 TDI 95-modell


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte en billig Jeep Cherokee 2,5 TDI 95-modell i høst. Den startet da greit etter 2-3 glødinger. I det siste har den blitt verre og verre å få start på. Jeg byttet nettopp alle glødepluggene, men det hjalp ingenting. Jeg må nå bruke nærmere 10 minutter med gløding og "kinning" før den kommer. Når den så først har startet og blitt varm, starter den igjen uten problemer.

 

Noen som har noen forslag på hva jeg bør sjekke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er samme motor på denne som på en mer utbredte Chrysler Grand Voyager, bortsett fra at din har to registerkjeder. Så det er kanskje litt lettere å få hjelp hvis du nevner det.

 

Denne motoren har tannhjul/drevoverføring.

 

Dette er hentet fra en tråd på offroad.no: 2,5l VM-motorene brukt i Jeep, har tannhjul/drevoverføring. Registerkjede ble kun brukt i de motorene som var montert i Chrysler Voyager 1996-98 mod.

Disse hadde et enkelt registerkjede av dårlig kvalitet med en god del havarier som følge. Et firma i Polen så nok et potensial her og utviklet et ombyggingssett til duplex-kjede: http://www.carcarmarco.pl/en/index.html Dette settet har blitt brut av forhandlere som har overbevist kunden(etter et 30`kroners havari?) om at det er smart å montere og ellers av "spesiellt interesserte" bileiere. Produsenten gir garanti på min. 100`km mot kjedebrudd.......

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...