Haglo Skrevet 6. januar 2008 Skrevet 6. januar 2008 Hei, emnetittelen sier seg vel selv. mvh vgdev Spørs akkurat på hvilket pålegg du har på, og hvilket brød. Les på etiketten pleier å stå perX gram. Er ikke sikker på om det står på brød. Men, hvis du searcher litt på iform, finner du en fin side med en tabell over matvarer og hva de inneholder
Solaa Skrevet 6. januar 2008 Skrevet 6. januar 2008 I ei brødskive er det som regel mellom 90 og 120 kcal, det varierer jo selvsagt litt på hvilket brød det er. Men det er ofte oppgitt på brødet per 100 gram, og ei brødskive er vell rundt 40-60 gram Når det gjelder pålegg varierer det veldig.
Stian89 Skrevet 6. januar 2008 Skrevet 6. januar 2008 (endret) "Hei, emnetittelen sier seg vel selv." Unnskyld at jeg _ler_, men det gjør den jo på INGEN måte! Edit. Dette blir på en måte som å ringe etter veihjelp hvis du har kjørt deg bort, og når personen du ringer spør om du kan beskrive området du er i nå, så svarer du med noe ala "vel, jeg står ved siden av en svart søppelkasse, hjelper det?". Wtf. Endret 6. januar 2008 av Stian89
TehKris Skrevet 7. januar 2008 Skrevet 7. januar 2008 Nytter vel ikke akkurat å kverulere på denne saken. En brødskive varierer vel ikke så mye i kcal, og hvis den gjør det, så ta f.eks. vanlige pålegg som med leverpostei eller syltetøy / ost.
vgdev Skrevet 7. januar 2008 Forfatter Skrevet 7. januar 2008 "Hei, emnetittelen sier seg vel selv." Unnskyld at jeg _ler_, men det gjør den jo på INGEN måte! Edit. Dette blir på en måte som å ringe etter veihjelp hvis du har kjørt deg bort, og når personen du ringer spør om du kan beskrive området du er i nå, så svarer du med noe ala "vel, jeg står ved siden av en svart søppelkasse, hjelper det?". Wtf. Bra humor du har da
Stian89 Skrevet 8. januar 2008 Skrevet 8. januar 2008 (endret) Nytter vel ikke akkurat å kverulere på denne saken. En brødskive varierer vel ikke så mye i kcal, og hvis den gjør det, så ta f.eks. vanlige pålegg som med leverpostei eller syltetøy / ost. En brødskive kan variere mye i kcal. Hvor tykk er den, hvilket mel er det laget med, hvor stor "diameter" er det på brødet, inneholder den noen frøtyper, andre ingredienser som var med i baksten? Endret 8. januar 2008 av Stian89
Haglo Skrevet 8. januar 2008 Skrevet 8. januar 2008 Nytter vel ikke akkurat å kverulere på denne saken. En brødskive varierer vel ikke så mye i kcal, og hvis den gjør det, så ta f.eks. vanlige pålegg som med leverpostei eller syltetøy / ost. En brødskive kan variere mye i kcal. Hvor tykk er den, hvilket mel er det laget med, hvor stor "diameter" er det på brødet, inneholder den noen frøtyper, andre ingredienser som var med i baksten? gjær
Daily-Drifter Skrevet 2. februar 2009 Skrevet 2. februar 2009 mener ikke å hijacke tråden, men hvor stor er en fisk?
Sheasy Skrevet 3. februar 2009 Skrevet 3. februar 2009 mener ikke å hijacke tråden, men hvor stor er en fisk? Omtrent like stor som en hund, hvordan det?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå