Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker ei delvis jevnaldrende jente på jobben


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, ikke vær redd for jobben, skal mye til for å miste jobben, det å prøve å bli venn med sjefen gjør ikke noe.. ;)

 

Men prøv å finne felles interesser, spør litt hva hun interesserer seg for, prøv å finne noe nytt å spørre om en gang i blant ;) .. Og du; Ikke vær redd for å hoppe i ting, det er som regel den største sperra som bare er vanskelig. Jeg veit ikke hvor lenge dere har kjent hverandre, og heller ikke hvor lenge du har vært interessert, men spør om hun har lyst å finne på noe utenom jobben en gang, blant annet sånn som du har gjort, at du skal se en av kampene hennes.

En felle som jeg i alle fall klarte å gå i er at jeg alltid spurte om det samme, og det ble mye snakk om skole og jobb, og litt håndball/volleyball.. Ikke veit jeg hva hun følte den gang, men jeg likte i alle fall hu. Så prøv å unngå jobbrelaterte samtaler, selvsagt, skjer det noe moro på jobben så snakk om det, men få inn noe annet også :)

Lenke til kommentar

Drit i msn, det vil føre til misforståelsar etc. Har sjølv erfart at msn-preik med jenter ein ikkje kjenner så godt er til hinder for å snakke med dei face2face seinare. Det beste er å berre kjøre på med prat om alt og ingenting ansikt til ansikt. Pass også på at du ikkje verkar for "forberedt" om du skjønar.. jenter merkar fort om gutar ikkje kan føre ein naturleg samtale.

Lenke til kommentar

Hmm, ja altså der er det jo kun fantasien som set grenser. Når ein vert litt eldre kan ein f.eks. snakke om alt i frå kva uteplassar du tykkjer er bra, kor ræva/fantastisk det siste reisemålet du besøkte var, studiar etc! Ein naturlig og god samtale kan sveipe innom dei fleste tema! No er jo dykk litt yngre då, men som sagt: fantasien set grensene.

Lenke til kommentar

Du seier at du sjølv ikkje er så morsom. Jenter ser ofte meir i gutar med humor og glimt i auget enn dei utan, dessverre. Men det fins sjølvsagt håp! Om du ikkje er morsom av natur kan du jo alltids vera sjølvironisk og slå vitsar om deg sjølv, påpeike dumme og komiske eigenskapar etc. Gutar som ser eigne feil i seg sjølv på ein humoristisk måte slår ofte an! Eit anna tips er at du lyttar NØYE etter når ho pratar, sånn at du kan stille spørsmål undervegs for å få ho til å åpne seg meir. Dette gjer eg ofte for å få praten til å flyte meir! :)

Lenke til kommentar

Kansje hun tror at du er en nerd, som kun er ute etter svaret og ikke noe annet?

Kansje hun synest det blir for usannsynlig om en 17 åring kan like henne?

Kansje hun er altfor sjenert?

Kansje hun er forelsket i en annen og derfor ikke bryr seg om noen andre?

Kansje hun ikke er singel :o?

...

 

Det er tusen tenkelige ting her. Jeg ville spurt om vi kunne spise eller ta pause sammen, kansje det hadde vært tøft? Prøv å unngå MSN i starten, bruk heller det etter at du liksom har blitt kjent med henne i virkeligheten. MSN fører til, som en sa her før - at du helst ikke snakker med henne i virkeligheten, men tar det gjennom datamaskina - som igjen blir helt feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...