Gå til innhold

Harmony 885 - tips og råd trengs


Anbefalte innlegg

Hei Folkens - God JUL

 

Jeg fikk en multifjærnkontroll (Harmony 885) til julegave. Jeg er rimelig fersk på dette fagområdet og trenger kanskje noen tips og råd. Jeg fikk registrert den på internett og har kommet så langt at den slår av/på alle mine komponenter. Den hadde tilogmed Canal Digital sin tuner samt en ARGON DAB radio innebygget.

 

Trenger generell noen tips/råd fra dere som har erfaring med denne fjernkontrollen.

 

På forhånd takk. :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bare Harmony 555 (eller er det 525?) men jeg antar egentlig de fungerer på samme måte bare med mindre knapper o.l. på de lavere modellene. Det er ikke så mye å si, hvis du får dem skikkelig satt opp via programvaren og den fungerer slik den skal være konfigurert så er det vel egentlig bare å kjøre på.

 

Det er ofte litt stress å få synkronisert alle knappetrykkene, spesiellt på enheter som TV når du skal bytte mellom inputs på den, men det er bare prøving og feiling som må til.

 

Jeg har merket at det ofte er lettere å bare programmere ubrukte knapper på kontrollen til å gjøre spesifikke ting fra andre fjernkontroller i den og den modus når man evt. har problemer med synkronisering mellom f.eks. TV input.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...