Gå til innhold

Bredbåndsservice og deres tjenester


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er så heldig å bo i et borettslag som kan tilbys bredbånd fra Bredbåndsservice (tidl. Bredbåndsfabrikken, nå eid av Hafslund) og vi har fått følgende tilbud om levering vi vanlig kabling, dvs ethernet i gården med valg mellom 0,5 mbit, 10 mbit eller 100 mbit, eller gjennom strømnettet med 0,5 mbit og 10 mbit som alternativer. Ikke 100 mbit på denne løsningen, altså. Det siste alternativet koster borettslaget ingenting i investeringer og jeg får snart tilbud på hva det andre kommer til å koste.

 

Jeg har naturligvis mest lyst på ethernet i hele gården, men lurer på hvor "dårlig" det gratis strømalternativet er i forhold til Ethernet. Vi må jo tenke økonomi i dette også.

 

Jeg har fått følgende informasjon (PLC vil visstnok si linjer over strømnettet)

 

Hei *KriB*

 

PLC teknologi gir normalt 7ms i ping respons, vi fører jo fiber fram helt til plc switchene. I fibernettet vårt ligger vi på 1ms til vg.no uninet.no catch sine spill servere etc. Dvs du vil ligge med en ms på 8-15 dersom du driver med online gaming etc. Vet ikke om dette var svar på det du lurte på. Bare og spørre vist det er noe mer

 

 

Med vennlig hilsen

Hafslund Telekom AS

 

 

Teknisk leder borettslag

 

 

Er ikke 15 ms mye dårligere enn det man får med Ethernet fra Bredbåndsservice og er det akseptabelt? Gjerne svar fra noen med erfaringer fra den ene eller den andre løsningen.

 

KriB out!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis 15ms er for mye, så burde du sette deg i lan og spille. 15ms er ikke noe spesielt som du burde reagere på. Ping tidene er helt greie, selv om jeg aldri hadde turt å satset på nett igjennom strømnettet. Hva med kjøpe noen skikkelige Accesspunkt istedet da?

 

"Bare og spørre vist det er noe mer"

 

Er det ikke der man skal bruke "hvis"? :p er ingen perfeksjonist selv, men når jeg henvender meg til kunder så prøver jeg i alle fall å bruke norsk rettskrivning på outlook :p

Endret av vargaz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...