Gå til innhold

Glam: Helene fra Tromsø


AtomSmurf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Pretty pritty"..

 

Jeg tok meg i å lete relativt grundig etter "feil", men finner ikke så mye (se nedenfor) av betydning som jeg føler for at kunne/burde være rettet på. Som regel ender det ikke så godt når kvinner viser håndflater, men her går det greit, og er med på å hjelpe fokus ned på en interessant del - av bildet. 8o) Både kontrastene i bildet (bekledningen) og posituren støtter en vandring av blikket opp mot "målet" - øynene, som inviterer ganske bra. Når man er "lei" av det, følger man som nevn bare armen nedover igjen. Egentlig et vel gjennomført high-key bilde..

 

De eneste to tingene jeg i farten ser kunne vært forbedret er det venstre øyet, som meget sannsynlig hadde gjort seg med litt mer detaljer - litt mer sparkle. (Litt kloning fra det høyre). Det andre er forskjellene i hudfarger, hvor ansiktet og hals/bryst virker litt vel overmettet, mens lår/fot er litt vel asiatisk. Hendene derimot føler jeg er rimelig naturlige selv om de kanskje kunne hatt litt mer fargemetning.

Lenke til kommentar

Veldig fint bilde og du treffer blikket til modellen veldig bra. Venstre øyet lyser jo opp, men jeg synes kanskje at det høyre blir litt i mørkeste laget og tildekket.

Hvor mye og hva av etterarbeid er gjort?

Enig med det som blir sagt om hendene. De har nok blitt softet litt for mye. I tillegg ser det ut som hun er iskald på henda jfr lyserosa farge mot den gylne hun har ellers.

Lenke til kommentar

dødsbra bilde, bra ut du har klart å få helt hvit bakgrunn. jeg syns hvitbalansen overall er bra, litt varm, men rundt ansiktet og håret litt for varm hvitbalanse. jeg vet ikke helt hvorfor jeg syns det, kanskje noe med hvordan håret går mot bakgrunnen, lyser litt oransjt ut av det eller noe. kanskje prøv layermask og litt kjøligere. uansett, detaljer. kul posering, riktig vinkel osv. du kan dette

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...