Gå til innhold

Film: Hjelp til å videreutvikle ide


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har en ide til et manus til på en kortfilm som egentli er inspirert av en av de første stilene jeg skrev på skolen.

 

Novellen jeg skrev handlet om en maur som hadde forvillet seg til en by, med alle farene det innebærer. Vi får se hvordan mauren ser på det moderne i vårt samfunn (bla annet busser og brannbiler som jeg var veldig fan av på den tiden), og hvordan den med en del flaks overlever dagen. Det geniale med denne historien er at vi ikke får vite hvem det er som forteller historien (altså ingen ting om at det er en maur), før helt i slutten. Leseren skjønner at det er noe rart med måten historien blir fortalt, men klarer ikke å plukke ut hva. Helt i slutten kommer han til en park og øker tempoet. I den siste setningen kommer det fram at han er en maur ved navn Maurits Maur, og er på stø kurs mot en maurtue og til alle vennene sine.

 

Ettersom maur er ganske små og ville dyr, blir det vanskelig å få gode klipp av dem. Alt går selvsagt an, men tenkte kanskje det var bedre å bytte til et annet dyr. En sterk kandidat er sau. Hva synes dere?

Ser for meg en film filmet i sauehodehøyde (hvis det blir sau da) der vi ser hvordan folk reagerer på at det er en sau på kjøpesenteret. Tenker å menneskeliggjøre sauen litt, mer som om det var en person som blitt forandret over natta, og ikke har oppdaget det enda. Sauen skal ikke være med før i siste klipp, hvor den går ut hovedinngangen, så dresur burde ikke bli et for stort problem.

 

Det jeg egentli trenger hjelp til er å finne konflikter mellom menneske og sau!

Noen ting som er aktuelle er:

- Sauen går til en frisør og forlanger å bli klipt

- Sauen går i en matbutikk og reagerer (løper, blir sint?) når den finner lammelår, smalahove ol. i butikken

- Sauen bæsjer og folk liker ikke stanken

 

Kun fantasien setter grenser! :D

 

 

Håper noen føler for å leke litt med fantasien og komme med andre forslag til hva sauen kan gjøre, evt komme med kommentarer til hele prosjektet! ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...