Gå til innhold

Oppdatere driver til cpu


maxtommy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja, du kan laste ned en ny BIOS versjon! :) Skal du klokke, så må du gjøre det fra BIOS. Den finner du ved å starte maskinen og trykke på F12, eller Delete. Men, tviler på at det er lurt, en laptop er for det meste varm nok fra før?

 

Tusen takk. Vet du hvor jeg kan finne den nyeste BIOS versjonen og helst en forklaring på hvordan det gjøres hvis det er avansert

Lenke til kommentar

Overklokking av en lapptopp går ikke,hvertfall ikke via bios.Så glem det.

 

Kan være programware som fixer det men det er uansett ikke lurt.

 

Og ikke oppdater bios vist maskinen fungerer fint,en feil flashing av bios og du sitter med en maskin som ikke fungerer...

Endret av taz
Lenke til kommentar

BIOS oppdateringer og drivere finner man hos produsenten av den bærbare, her ASUS - www.asus.no . Nå lager jo ASUS også HK, så da blir det det samme.

 

Andre produsenter som Dell, HP, Acer, Lenovo etc lager jevnt over ikke HK selv, og kan bruke HK fra ulike produsenter. Allikevel bør BIOS oppdateringer og drivere hentes fra produsenten av den bærbare, og ikke hos HK produsenten. Nå vil man i mange tilfeller ikke finne dette HK hos HK-produsenten, da det mest sannsynlig er etter spesielle spesifikasjoner.

 

Samme gjelder faktisk også stasjonære fra Dell, HP etc. BIOS og driveroppdateringer finnes hos PC produsenten, ikke hos eventuell HK leverandør av samme årsak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...