Gå til innhold

Sony Ericsson K850i - Kamerabilder og video


Requi

Anbefalte innlegg

Dere som har K850i, kan ikke dere legge ut noen bilder dere har tatt med denne mobilen? Takk ;P

 

Edit: Ute, inne, lyse omgivelser, mørke omgivelser, med blits, uten blits, macromodus ++ etc. Gjerne skriv forholdene osv ved bildene dere legger ut.

 

Mvh Baloni (og alle andre) ! :)

Endret av Baloni
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Bilder tatt ute, inne med og uten blitz... må også nevne dette med fett på linsedeksel som reduserer kvaliteten noe... Men alle bilder er tatt med full Auto. skal legge ut flere bilder så fort jeg har lekt meg med di andre alternativene.

Flott, legg ut bilder så fort som mulig, er vell ikkenostress, ikke sant Ikkenostress :) ? Make sure at du fjerner eventuelt fett på linsedekslet da :whistle:

Lenke til kommentar

Det som faktisk er tøft er jo at du kan bruke kamera-delen i 'Flight modus' (noe Kenji sikkert har gjort ovenfor her). Det kan du vel på de andre nyere SE telefonene også(?), men det var hvertfall en funksjon jeg savnet på min gamle SE-telefon som var den første med denne modusen de laget. Da gjenstår det jo bare å se hvor lang tid det tar før medpassasjerer/flyvertinner blir hysterisk fordi de ser du sitter med mobilen påslått ombord i flyet.

post-16975-1197637687_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Jeg kjøpte nettopp ny telefon, Nokia N82. Etter noen få dager fikk nevøen min SE K850i.

 

Jeg var jo veldig i tvil om hva jeg skulle velge da jeg var på jakt etter telefon. Jeg forspurte meg i relativt mange el-butikker, og det samme ble gjentatt om og om igjen: ''Det er forsåvidt samme telefonen, forskjellen er at K850i ikke har navigasjonsystem og at du kan koble deg til et trådløst nettverk''. Selv er jeg en person som vil ha det beste, så jeg valgte Nokiaen, men etter 3ukers tid etter å ha prøvd min nevøs mobil, må jeg si at jeg ville heller valgt SE'en hvis jeg skulle kjøpt idag, pga av kamera og brukervennlighet.

For det første, nokiaen er det altfor små knapper på, mye bomming når man skriver SMS, men nå har jo jeg såkalte pølsefingre. Men det jeg ikke likte med SE'en var at bildene så veldig dårlig ut på skjermen, men når man fikk dem på pc, var de eksemplariske. Sett fra mine øyne bedre enn nokiaen, (etter jeg hadde sammenlignet bildene på samme pc).

Video opptak (FRA MOBIL, uten å ha lagt ut på pc) synes jeg var best på nokiaen, men hvor ofte filmer man med en telefon, kurante personer ville jeg trodd hadde kjøpt videokamera, altså er man en person som liker å filme, filmer ofte og har det som en slags hobby bruker ikke videokamera fra mobil.

Navigasjonsystemet på denne skulle visst nok være det beste som har blitt produsert på mobiler, selv synes jeg det er TULL med navi på mobil, hvem er det som bruker noe sånn, jeg har ikke prøvd det ut ennå, men tviler sterkt jeg kommer til å bruke det også, har GPS i bilen så jeg trenger ikke mobilen min til å finne veien, pluss at denne mobilen hadde sikkert blitt 5-700kr billigere(kanskje mer) uten det tullet.

Nokiaen får et stort pluss i og med at den har trådløst nettverk, selv bruker jeg det ikke men kan tenke meg det er en god del av de som vil ha bruk for dette, og bruker det, men mobilen har for liten skjerm til å brukes til surfing på internett etter min mening, qtec og lignende er mobiler som passer til denne funksjon.

Menyen på SE'en var relavtivt rotete, og uforstålig, men ennå mer rotete på nokiaen.

____________________________________________________________________________________

Men jeg ville ha anbefalt K850i veldig sterkt til dere som har denne notert bak øre.

Etter egne og andre sine erfaringer er denne utrolig god mobil.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-b5747

Vel jeg knipser sinnsykt mye med mobilen, og jeg er strålende fornøyd :) Får som regel meget gode bilder hele tiden, bare jeg gidder å ordne instillingene rett :) Hvit-balanse er et must..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...