Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er rimelig nybegynner på klokking og er redd for å gjøre ting galt.

Har satt opp fsb fra 200 til 210, fra 210 til 215 sliter den med å boote, har satt ned HTT til 4x, så den ligger under tusen. med htt på 5 blir den jo 1050 med 210fsb. Tenkte dette var problemet, men systemet starter ikke på 215.

Regner da med at det er rammen som ikke tåler høyere fsb, har ikke funnet noen spesefikke minne-instillinger som på mitt forrige hk. Men jeg har funnet frem til Dram blabla. Den står på "auto" og jeg lurer da på om det hjelper å sette denne ned? og om det er det som stopper meg.

 

Og når den står på auto, så lurer jeg på hvilken hastighet jeg har på minnet mitt, når det står på den menyen i bios, 400, 533, osv. er dette 5300 ram?

 

Jeg har altså PC2 - 5300 335mhz ram. Er dette 533 i bios? eller 400? setter jeg den ned ved 400 da feks? og får større mulighet til oc? unnskyld for litt rotete post, spør om det er noe jeg har glemt å skrive. takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hovedkortet ditt egner seg dessverre ikke til overklokking grunnet manglende biosinnstillinger. Du kan bla ikke øke spenningen på minne, cpu, chipsett noe særlig.

 

Jeg kan øke spenning minne og cpu, forholdsvis en del, hvilke fakta snakker du etter? står i alle fall opp til 1.5vcore om jeg har sett riktig.

 

Ingen annen måte å få opp mhz på ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...