Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Programvare komprimering fryser ISDN tilkoblingen


Anbefalte innlegg

Har et Teles.S0/pci ISDN kort og windows XP. Har installert win 2000 driverne (capi 3.38). Når jeg har vært tilkoblet telenor Frisurf en liten stund kan jeg ikke koble meg opp til noen sider (siden eksisterer ikke osv...). Når jeg logger meg av og på igjen kan sidene vises en liten stund, før samme problem gjentar seg. Dette problemet forsvinner dersom jeg kjører uten software compression (programvare komprimering) men det tar jo da selvfølgelig lengere tid å laste ned internett sidene. Problemet oppsto samtidig som telenor innførte programvare komprimering på sine servere. Hadde akkurat samme problem med disse driverene i windows 2000. Er dette et problem med driverene til Teles, eller har jeg satt opp internett tilkoblingen min feil?

 

[ Denne Melding var redigert av: toredenstore på 2002-01-06 05:45 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg opplever samme problemet når jeg er host/server på Delta Force Land Warrior og Operation Flashpoint 1.40. Jeg bruker Billion USDB ISDN 128 TA. Opplevde også problemer med Jensen Easy ISDN PCI da jeg hadde det kortet. Etter noen minutters spill disconnecter alle samtidig og jeg kan i de fleste tilfeller ikke fortsette uten å disconnece og reconnecte. Dette skjer hos Tiscali, Netcom og Frisurf.

 

Når jeg surfer vanlig eller downloader så går det greit. Har lett lenge etter en løsning på problemet men har så langt ikke funnet det.

 

Mvh

Lenke til kommentar

Jeg har det samme problemet med Telenor Online (antar at det er den samme tekniske platformen som Frisurf). Jeg har også et TeleS ISDNkort og benyttter Win 2000. Jeg mister stadig vekk forbindelsen til DNS-servere. Har prøvd med både automatisk å få tilsendt DNS-konfigurasjon fra Online og sette opp DNS-adressene manuelt.

 

Jeg har sendt email om dette til helpdesk hos Telenor Internett. De kom med et, for meg, usakelig svar om at det måtte være et jordingsproblem. De spurte om jeg benytter en jordet stikkontakt. Har testet med jordet kontakt også men det hjalp (selvsagt) ikke noen ting. Jeg mister jo ikke ISDN-forbindelsen, kun kontakten med DNS. Har meldt dette tilbake til Telenor Internett, men har ikke fått noe svar ennå. Jeg håper noen andre enn folk på 1.linje helpdesk hos Telenor Internett kan se på det. I kveld skal jeg teste med et Tele2 abbonement for å se om det hjelper (for å utelukke for godt at det er problemer med ISDN-kortet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...