Gå til innhold

Aktiviteter i NY, Washington, Florida, New Orleans.


pedervl

Anbefalte innlegg

Hei, jeg planlegger en tur roadtrip i USA gjennom New York, Washington, Florida og New Orleans. Det jeg vil vite er forskjellige turistmål og aktiviteter på disse plassene. Er ikke helt sikker på hvor i Florida jeg vil være, men må i alle fall innom Disneyworld, som ligger ved Lake Buena Vista og Bay Lake. Vi skal være cirka ei uke på alle disse stedene, så vi trenger mange forslag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi fløy til Ft. Lauderdale og var der noen dager, hvor vi bl.a tok noen kjøreturer til Miami (ca halv time å kjøre). Så kjørte vil til Key West (ca 4 t) og var der noen dager. Og så til Orlando (ca. 7t fra Key West).

Hvis noen i reisefølget er interessert i shopping anbefaler jeg å sjekke opp om det er Outlet ("fabrikkutsalg") i nærheten. Woodburry common outlet en times tid fra NY City kan anbefales på det sterkeste.

Skulle jeg reist til Florida en gang til, ville jeg ikke brukt så mye tid på Orlando. Folk liker jo forskjellig, men for meg blir det litt kjedelig i parkene. Selv var jeg der 5 dager, og det syns jeg holdt i massevis. Da besøkte vi Discovery cove (kan svømme med delfiner bl.a), Sea World (billetten var inkl. i billetten til Discovery cove) og Universal. Nå etterpå ville jeg heller hatt en ekstra dag på Key west.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...