Gå til innhold

Problemer med Netopia 3351 Bridge-mode (problem løst !)


aGal

Anbefalte innlegg

Morn! Det hele startet med at jeg skulle skaffe meg grønt "smiley" på azureus. Har en Belkin router og Netopia 3351 som jeg fikk med på NGT nettet. Jeg prøvde å åpne porter i routern, men det var seff ikke nok. (Det er vel NAT i modemet) Så jeg prøvde å åpne portene i Netopia også ved hjelp telnet command, men funket ikke alikvell.

Jeg leste litt rundt på forum, der folk sa at man burde bruke "Bridge-mode". Jeg satte på det moden, og da mistet jeg internett og det virker som routern har mista kontakt med modemet også.

 

Under internett settings på 192.168.2.1 mangler det en del under Internett Settings; Subnet Mask, WAN IP, Default Gateway og DNS address. Det skal jo egentlig stå adresser der. Det funker ikke å connecte til modemet med telnet mer.

 

jeg har også prøvd med en annen ruter(D-link) og Speedtouch modem(fra tele2). Prøvd alle forkskjellige koblinger (Belkin - Speedtouch, Netopia - D-link osv).

 

Noen som har en anelse om hva jeg kan gjøre? Driter i om jeg får åpna portene, bare jeg får tilbake internett :p

 

 

EDIT: Dette er en kompis av meg (aGal) som har skrevet da han ikke har nett og glemt sitt passord her fikk han låne nett og bruker av meg. Gir videre informasjon til han hvis det kommer noen svar her ! :) Takk på forhånd !

Endret av aGal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...