Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

VPN i Windows 2003


Anbefalte innlegg

Har satt opp VPN på en w2k3 server (et NIC). Det fungerer greit, man kan koble til og alt er bare velstand. Tingen er jo, at når jeg kobler til VPN nettet, så bruker min maskin Internett via VPN serveren... altså "surfer" jeg via jobben sin linje....

 

Finnes det en enkel setting for å fjerne dette?

 

Vil da ha det slik at jeg logger på nettverket på "jobben", "ser" alle maskinene som om jeg faktisk var der, men fortsatt bruker MIN nettforbindelse til å surfe nettet og slikt med...... funker det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan prøve dette: Velge egenskaper for VPN-koblingen og velg "Networking"-taben. Trykk så "Properties" for TCP/IP, og i dialogen som kommer opp trykker du "Advanced". Der fjerner du haken for "Use default gateway on remote network". Det burde vært nok til at den ikke surfer på nett via den oppringte VPN koblingen.

Lenke til kommentar

Velg egenskaper på VPN-oppkoblingen (den du har lagd på din maskin). Så på nettverk. Finn TCP/IP i listen og velg egenskaper. Så går du på avansert. Huk vekk "standard gateway" som du finner der.

 

Prøv så å koble deg opp igjen. Du vil da bruke din vanlige linje til all trafikk som ikke går til det subnettet vpn-oppkoblingen går mot.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...