Gå til innhold

Hvor kan man kjøpe slipepapir finere en P1200?


Zoxc

Anbefalte innlegg

Hadde lyst til å planslipe prossesor og cpu-kjøler, men eg finner ikkje noe slipepapir finere en P1200.

 

3M har noe: http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/no_N...DbeDKWR3RMWS9gl

Men dei selger kun i 50 pakkninger som blir litt dyrt.

 

Multicom har noe rart men ingen informasjon om det...

http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:10500959;r:pg

 

Håpte på litt hjelp her :)

Endret av Zoxc
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lakkspesialisten har "svamper" med 2000-korn og 4000-korn beregnet på våtsliping. Det er vel omtrent så fint som du finner det

 

Men det er bare tull å bruke så høy korning for plansliping. hvis du gjør litt research på det så finner du ut at ca 600-korning er den optimale granulariteten for best kontaktflate ved bruk sammen med de mest brukte kjølepastaene. Over dette er det liten/ingen bedring og etterhvert faktisk dårligere varmeoverføring i følge tester. I teorien har det noe med at granulariteten på selve pastaen som brukes begynner å bli for stor for ugjevnhetene i overflaten, men den nøyaktige grunnen er nok egentlig ukjennt. Det er mulig at denne restriksjonen ikke gjelder på samme måte om moan bruker mer ekstrem kjølepasta slik som flytende metall goopen fra coolaboratory, men for tradisjonelle pastaer gjelder ihvertfall det over.

 

Likevel så sier altås resultatene at perfeksjonisme på plansliping er motproduktivt når det kommer til å finne det aller fineste sandpapiret, så ikke bruk tid og penger på det. kjøp noe billig 600-800 våtslipepapir hos enhver byggvareforretning og bruke det. Det er mye bedre om du bruker tiden på å finen en god overflate å bruke, aller helst et stykke solid flatt glass, eller noe annet du kan være helt trygg på et 100% gjevnt og flatt. Teknikken har også en delå si så les kanskje noen guider på nett om det. Det er lite poeng å planslipe om du i stedet ender opp med å lage overflaten conveks.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...