Gå til innhold

Noen nettsider (og MSN) vil ikke laste


Chub

Anbefalte innlegg

Har en bærbar som er koblet til nettet gjennom hovuddatamaskinen (2 nettverkskort), begge har WinXP, men har noen problemer med internettet nå på den bærbare. IE vil ikke åpne nettsider som vg.no, itpro.no, hotmail.com, og klarer ikke å logge på MSN, de fleste sidene fungerer flott, men desse sidene (og sikkert flere) blir bare stående å laste og laste. Er det noen spesielle instillinger i "Internet Options" som kan gjøre dette? Eller kan det være hovuddatamaskinen som gir restriksjoner? Har ikke brannmur, bare Avast! på stasjonæren.

 

Bærbaren har vært på reparasjon siste mnd, men er ganske sikker på alt fungerte fint frem til da, forskjellen kan ligge i at jeg skiftet ut Kaspersky til Avast! på hovuddatamaskinen.

 

EDIT: Og kan legge til at deg hjelper ikke å deaktivere Avast! på hovudmaskinen.

Endret av Chub
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En oppdatering. Har isolert problemet til hovudmaskinen, koblet meg på et trådløst nett med bærbaren, og da fungerte alt normalt, er bare når den er koblet gjennom stasjonæren det ting går i stå. Har prøvt å sette opp nettverket på nytt flere ganger, uten at det har hjulpet, Windows Firewall er deaktivert. Laster nå ned AVG antivirus og skal erstatte avast!, skjønner aboslutt ingenting av dette her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...