Gå til innhold

8 timer på å starte spill via steam!


Anbefalte innlegg

Nå må jeg bare forsikre meg om at jeg gjør ting riktig her, eller om det er noe veldig viktig jeg har gått glipp av... Har akkurat kjøpt meg The Orange Box med blant annet Portal og Team Fortress 2.

 

Kommer hjem, setter DVD-en i maskinen og installerer, fyrer så opp steam, so far so good... Så tenkte jeg at nå skulle jeg prøve å spille litt, men den gang ei, plutselig begynner steam å laste ned spillet fra nettet, og farten varierer mellom 80-150kbps... 8 timer igjen, great!

 

Hva er greia her? Er det steam som tar 4 GB på DVD plata jeg installerte fra? Eksisterer ikke spillene på de 2 DVD'ene som var i coveret? Er det virkelig meningen at man skal kjøpe et spill i butikken, for så å komme hjem og måtte vente 8 timer på å få spillt fordi spillet må lastes ned? Jeg bare spør, for det virker som om jeg har gått glipp av noe veldig essensielt her hvis jeg må vente 8 timer på hver av spillene...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for raske svar folkens...

 

hey da er vi 2 stykk ! Det du må gjøre er og gå på G: eller hva DVD rom din er på og så høyre klikke du på open eller utforsk og der inne velger du setup så fungere det.

Det var det første jeg gjorde, da får jeg opp en meny hvor jeg kan velge å installere, avslutte osv. Når jeg trykker på setup.exe etter å ha "installert" og trykker på "Spill" popper steam vinduet opp, og den holder fortsatt på å laste ned spillinnholdet...

 

Tror det er fordi den laster ned 64-bit versjon. Gjorde hvertfall det hos meg her om dagen. For å slippe dette kan du gå på My Games, så høyre-klikker du på spillet --> properties --> set launch options --> så skriver du "-32bit" (uten hermetegn).

Prøvde å gjøre dette, det hjalp ikke :(

 

EDIT: Nå prøvde jeg å reinstallere, og nå begynte den faktisk å installere fra selve DVD-plata... Jeg må ha gjort et eller annet feil tydeligvis, men nå ordna det seg! :)

Endret av Bornslip
Lenke til kommentar
EDIT: Nå prøvde jeg å reinstallere, og nå begynte den faktisk å installere fra selve DVD-plata... Jeg må ha gjort et eller annet feil tydeligvis, men nå ordna det seg! :)

Det er mulig at første gangen du "installerte" så bare låste du opp spillet i Steam, på samme måte som man låser opp produkter man har kjøpt igjennom Steam med VISA og laster ned. :)

Men jeg husker dekrypteringen av Half-Life 2 tok uendelig lang tid da jeg nettopp hadde kjøpt og installert det fra DVD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...