Gå til innhold

Star Wars PA..klan..guild..forening.


Anbefalte innlegg

Vi er en liten gjeng personer, (ca 20 stk) som har startet opp noe som vi håper kan bli et sterkt, artig, samarbeidene og spennende Norsk PA i spillet Star Wars Galaxies. Felles intresse for spillet Star Wars Galaxies, Star Wars og Online spill har ført oss sammen og vi håper alle på å skape en god, samarbidene og stor norsk community for dette spillet.

 

Hovedtanken er at vi skal være norsk språklig PA`en, men det er oxo mulig at vi utvider til Nordisk PA eller Internationalt PA etterhvert hvis det blir et overveldene flertall for dette. Siden flere av oss har bakgrunn fra tidligere MMORPG spill, vet vi av erfaring at rene norske klaner sklir fort ut til å bli engelssprålige. Allerede er det full diskusjon om vi skal prate engelsk eller norsk i forumet, så dette lover til å bli spennende.

 

Blir du med oss på "teamet" så får du "sagt hva du mener" :-), har full stemmerett over løsninger på hvordan vi skal utvikle oss og muligheten til å bli med å bygge opp noe helt nytt og spennende fra starten av.

Med andre ord vi vil egentlig ha det gøy,gøy, gøy isammen :p

 

Alderen i Foreningen vår varierer fra 17-18 år til et par gamle ringrever styggt langt oppe i 30 årsalderen. De flest av oss har oxo bakgrunn fra spill som EverQuest, Ultima Online, Anarchy Online osv. Men det er oxo nye medlemmer som er klar til å oppnå frelsen med et virkelig underholdene MMORPG spill.

 

Så hvis du har planer om å leke med Star Wars Galaxies noen timer i uken og kunne tenke det å bli med spillere med felles interesse, er du hjertelig velkommen til å bli med oss.

 

Stikk innom forumet vårt og som ble opprettet i dag og gi oss din mening-)

Du finner oss på irc.quakenet.org i #swg-nor eller i et nyopprettet forum på http://www.swg-norway.com/forum/index.php hvis du vil besøke oss, Websider for SWG-Norway er oxo under oppseiling, så det er bare å følge med fremover :-).

 

SWG blir lansert 15/4 i USA men desverre er ikke EU relase fastlagt enda, Så derfor starter vi opp å spille på importerte utgaver av SWG for å virkelig å få med oss alt fra starten.

 

Aldri hørt om SWG enda, ta en titt på sidene deres på

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ for bedre info :D

---

Immerse yourself in Star Wars in a way you've only dreamed! Find your place during the epic galactic struggle between good and evil, and shape your own destiny. Star Wars Galaxies is the first massively multiplayer online roleplaying game based on the Star Wars universe that lets you live the movies with thousands of other players from around the world!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...