Gå til innhold

VarmeTilsetning til vann?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil tro det finnes, men det spørs om det kan brukes i et vannkjølingssystem. Har sett diverse løsninger hvor varm væske har blitt rød og kald væske har blitt blå. Jeg kommer ikke til å gi opp før jeg finner det ;)

 

Deretter er det jo forholdene som må regnes ut (i mitt tilfelle testes ut :lol: ).

 

Temperaturforskjellene i mitt system før og etter blokkene kommer til å bli svært så stor (226W tec på CPU, 80W på GPU).

 

Ja det hadde vært og skal bli digg :D

Lenke til kommentar
si fra vis du finner det da..!

ska lete litt jeg og.. men du regner vel ikke med at demperaturen skal gå opp og ned hele tiden.. den vil jo holde jeg med samme farge i hvertfall mesteparten av tiden..(det er du jo selfølgelig klar over :D )

 

hadde en tannbørste en gang som var sånn! :lol:

 

Temperaturen i vannet etter den har gått ut av en Swiftec MCW 462UHT er nok litt høyere enn når den gikk inn. Om det bare er snakk om marginale forskjeller så er det jo bare forholdet mellom tilsetning og vann som avgjør fargeforskjellen ;)

 

Infrarødt lys vil kunne gi en fargeforskjell om ikke annet gjør det. Men det vil ikke gi de fargene som jeg vil ha :cry:

 

Skal gi beskjed NÅR jeg finner noe :D

 

Om ikke annet kan jeg kanskje behandle utsiden av slangene med et eller annet (som avgir forskjellig farge under UV lys ved forskjellig varme) dersom tilsetningen jeg finner ikke kan brukes i et vannkjølings system.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...