Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pc sluttet å virke etter strømbrudd


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Strømmen gikk i går kveld og da den kom tilbake fikk jeg meg ikke innpå PC-en. Når jeg skrur på dataen høres og ser alt riktig ut, men så skrur jeg på skjermen, og ingenting kommer opp. (Jeg har en Samsung SyncMaster 940BW 19'') Det kommer et lite vindu opp i hjørnet hvor det står "analog" så bytter det til "digital", og så tilbake igjen. Sånn driver det på en stund helt til skjermen blir svart og standby knappen blinker av og på. Dataen er på, og vifter og alt går. Alt virker riktig utenom at jeg ikke får noe bilde.

Kan det være det skyldes at skjermkortet ble for varmt? Før strømbruddet skjedde det også noe merkelig. Plutselig bare stoppet bildet på skjermen opp, og jeg måtte restarte dataen. Jeg kjente på skjermkortet og det var glovarmt. (Inno3D GeForce 8800 GTS 320 MB). Da bare slo jeg av dataen for sikkerhets skyld, og så gikk strømmen.

 

Noen som kan hjelpe?

Takk for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjermen virker helt fint.

Men jeg lurer på en ting. Kan det være kabelen som er ødelagt? Siden når jeg prøver skjermen på mamma sin data bruker jeg en annen type kabel enn jeg bruker på min data. Hun har en bærbar data. Men jeg kan ikke bruke denne type kabel på min data.

Ble litt forvirrende det :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...