Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Klarer ikke å boote fra CD-rom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du bør sjekke BIOS, se etter om maskinen har riktig boot-rekkefølge. Hvis du har et hovedkort med standard Award-BIOS finner du vanligvis dette under "Advanced BIOS Features". Om du har et hovedkort med en annen BIOS, for eksempel fra Compaq, IBM eller Dell så ser det annerledes ut. Men det finner du nok ut av, hvis ikke så vet du hvor du skal spørre...

 

Har forresten lest litt på de siste postene dine rundt om på forumet, og om jeg forstår riktig vil du formatere for å få et Logitech G15 til å virke med maskinen din? Høres litt drastisk ut, men det er jo som regel en god ting å starte på en "fresh" installasjon av Windows.

Ser også at du har hatt problemer med å få en Logitech MX518 til å fungere skikkelig. Kanskje du har installert to versjoner av Logitech SetPoint, en for mus og en for tastatur? Det kan det bli problemer av.

 

Om du orker å prøve, kan det være verdt et forsøk å fjerne alt av Logitech-software og bare kjøre på standarddrivere.

Tastaturet ville jeg også dobbeltsjekket. Siden det er et trådløstastatur kan det være så enkelt som at det ikke er kommunikasjon mellom tastaturet og mottakeren. Prøv for eksempel å gå inn i BIOS med trådløstastaturet. Om det ikke virker før Windows er lastet, vil det uansett ikke hjelpe med en reinstallasjon, da er det hardware du må sjekke.

 

Ble "nokså" langt dette her... Vel, du får lese det du gidder, prøve det du orker, og har du flere spørsmål så får du nok svar her på forumet. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...