Gå til innhold

Fifa 2008 tråden


kongJarle

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Digger Fifa så langt. Jeg er ikke noe "fotball idiot" fra før, men fy fader blir greit gira når man spiller dette, banner og jubler om hverandre, og høres ut som en ekte "fotball idiot"... :)

 

Et par ting jeg ikke er happy med er hvordan online delen er lagt opp, mulig jeg som gjør feil.

 

Jeg synes det er sykt irriterende og bli kastet helt til bake til "trenings" spillet som er før hovedmenyen etter hver online kamp, for så og trykke mange ganger i menyen igjen for og starte et nytt online game. Noen flere som plages med dette?

 

Har også spillt noen kamper med en kompis online, men savner en venneliste i spillet. Vi går først til lobby --> velger EU 1, 2, etc og finner hverandre der og inviter til game, er dette riktig eller finnes det en enklere måte og spille med en kompis? Også irriterende at man ikke får beskjed i lobbyen når man har fått en invite.

 

Nå høres jeg kanskje veldig negativ ut, men sett bort i fra dette ovenfor er jeg veldig happy med spillet. Tror Fifa har gitt meg den beste opplevelsen på PS3 og PSN så langt... :dribble:

Lenke til kommentar
Når dere spilte mot hverandre i går vel, var det slik at alle satt inni "lobyen" til den ligaen, også utfordret dere hverandre og sånn?

 

Jeg har ikke fått sjekket ut hvordan det liga systemet funker enda skjønner dere...

9598435[/snapback]

 

Når du går til vår liga meny ser du hvem av oss som er online.

Da utfordrer du en og venter på at han tar imot utfordringen (Det kommer opp en liten beskjed nederst til venstre på skjermen når man har blitt utfordret)

Den som blir utfordret går til liga menyen vår og trykker på spilleren som har utfordet deg for så og ta imot utfordringen.

 

Er spilleren du har utfordret i kamp allerede får du beskjed om dette.

Tror PSN sliter litt med å koble opp til kamp noen ganger og da blir man stående i lag valg delen lenge.

Får ikke jeg svar i quick match delen på 5 sekunder går jeg ut og inn igjen, de fleste kamper starter nemlig veldig fort om alt er ok.

Lenke til kommentar
Bare jeg som får de hjelpemeldingene om at du ikke skal slå av mens hdd er i aktivitet og den om autosave funksjonen hver bidige gang jeg starter spillet?

9599555[/snapback]

Nei. Du er ikke alene om det. MEN er jeg den eneste som sliter med "Squad downloads"? Får beskjed om at de ser etter oppdateringer, og jeg laster ned en squad update... som tar litt tid. Dette hadde vært greit hvis det skjedde EN gang, men det skjer HVER GANG jeg skal spille en kamp online! Flere som plages med det?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...