Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC slår seg noen ganger av når den laster Windows


Anbefalte innlegg

Familiens Dell Dimension 8300 har litt problemer med oppstart. Ganske så ofte så slår den seg av når Windows XP Home skal starte. Akkurat når Windows logoen kommer fram og det kommer en slik blå loading bar nederst på skjermen så slår maskinene seg brått av. Dette kan skje mange ganger etter hverandre eller ikke i det hele tatt.

 

Maskin info:

Dell Dimension 8300

Pentium 4 3.0GHz

512MB ram

Radeon 9800 (sliter litt med atrifacts)

120GB HDD med ca.10GB ledig

Windows XP Home

Norton Internet Security som med javne mellomrom søker igjennom maskinen.

 

Grafikkortet sliter med artifacts og vi har prøvd med ny kjølepasta. Dette hjalp mye, men spill er fortsatt problematisk. Maskinen har stått en med lite ventilasjon en lang stund, men en ny kjøler skal bestilles snart.

 

Maskinen har litt ymse programmer slik som Daemon Tools, Azures (torrent), Nokia og Sony Ericsson PC suite og Sims2 +tilleggspakker (hvorav endel er lastet ned, men det kan vel ikke prates mer om på dette forumet).

 

Ellers kan det nevnes at DVD/CD brenneren kun klarer å lese, men ikke brenne. Faktisk klarer den ikke å kjenne igjen enn tom plate. Tror vel ikke at dette har noe å si, men det kan jo nevnes.

 

Problemet har vart en god stund og selv om maskinen er noen år nå så burde man strengt tatt bare ringt Dell support. Men hvis maskinen må sendes inn så må jeg vel fjerne ymse ting som er lagt inn samt kjøpe inn en ekstern disk til backup.

Endret av Mr. Bridger
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...