Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei

hvor får en tak i billige batterier?

spurte på elkjøp om pris på et batteri til panasonic nvds27 og de skule ha over 700 kr. Det synest jeg er ekstremt dyrt(du får jo et bilbatteri for det(litt upraktisk men...). Men det er kanskje der prisene ligger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anbefaler deg IKKE å kjøpe noe som helst fra Elkjøp (bortsett fra DV-kassetter, som er billigst der, 80 kroner for en Sony Premium er genialt billig) siden det meste av utstyr er i nærheten av dobbelt så dyrt som det er mulig å få tak i.

 

Angående batterier: kjøp Lithium-Ion batterier, eller enda bedre: infolithium (gir deg bl.a. informasjon om eksakt hvor mange minutter som gjenstår)

 

Dette er ganske nye teknologier, og vil etterhvert bli billigere, men akkurat er det noe dyrt for slike.

 

Finn ut om dette er et batteri med større kapasitet enn du trenger, 700 kroner skulle tilsi et som varer i hvert fall 3 timer (uten LCD-skjerm). Du burde sjekke hvor mange milliamperetimer det er, siden det relateres direkte til hvor lenge det varer på en opplading.

 

Det burde være mulig å finne et slikt batteri billigere på internett. http://www.flexi-data.no har i hvert fall et 800 mAh batteri til 480,- De har også et 1400 mAh til 695,-. Det var det jeg fant sånn i farta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...