Gå til innhold

trådløst tastatur til gaming?


Anbefalte innlegg

Finnes det noe bra trådløst tastatur som også kan benyttes til gaming?

Jeg er ikke noen hardcore gamer, men liker å spille FPS på projektoren fra tid til annen. Kablet tastatur er ikke noe særlig i stuen, men finnes det noe trådløst som kan brukes?

 

Jeg har et tilleggskrav som gjør valget værre, jeg har en nerveskade i venstre hånd, så jeg trenger taster med litt motstand, ellers har jeg en tendens til å trykke ned taster ufrivillig...

 

Noen som kan hjelpe meg i mål?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, ikke mye hjelp å få her...og etter timesvis med søk på nettet har jeg heller ikke kommet noe nærmere. Det virker som om alt som har med gaming å gjøre er kablet. Jeg trenger ikke et dedikert gaming tastatur, bare et trådløst tastatur som funker til gaming en gang i blandt. Noen har vel et trådløst tastatur som de bruker til gaming en gang i blandt.

Lenke til kommentar
https://prisguiden.no/product.php?productId=60862

 

Jeg har dette tastaturet og er strålende fornøyd! Bruker det ikke så mye til spilling men til det meste annet. God resonstid er det også, men som sagt så er nok kablet best til spilling! :)

 

Edit: Post nummer 500! Yay! :w00t:

9499948[/snapback]

Har samme tastaturet, og anbefaler det gjerne. Veldig komfortabelt å bruke og jeg har aldri hatt noe problem med responstid med det.

Endret av humbuq
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hva valgte du?

 

Jeg er også på utkikk etter tastatur og mus til en kombi media/spill-pc til stuebruk. Jeg har lenge spilt med mittt urgamle Logitech Cordless Desktop Pro (kjøpt i 1999) og det funker forsåvidt greit nok siden jeg ikke er noen stor CS-spiller. Denne pakken har funket meget bra og den har blitt brukt mye, men det er vel nå på tide å pansjonere den til fordel for noe annet som helst har optisk mus.

 

Ble det valgt noe og i tilfelle er du fornøyd, eventuelt er det noen andre som har tips?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...