Gå til innhold

bruker dere ikke emule(edonkey)!? en liten guide kommer her!


Anbefalte innlegg

Jeg leste tråden om hvem som bruker hvilke fildelingsprogrammer og så at det faktisk nesten ikke var noen som bruker edonkey og emule(www.emule.sourceforge.net! :o (overnet skal også vistnok være bra men det har jeg ikke fått til)

disse programmene er jo helt overlegne når det gjelder å få tak i nye filmer og spill! De nyeste spillene er fullt tilgjengelige et par dager etter at de har kommet ut det samme er det med alle gamle og nye filmutgivelser... her er man også 100% sikker på at man får tak i riktig versjon av filmen/spillet! :) disse programmene slår f.eks dc++ lett når det gjelder å få tak i progs også. men hvis man skal ha tak i helt spesielle småfiler, småstuff og musikk(bortsett fra hele album) så er det best å bruke f.eks. dc++(søke prog: glo-search) og kazaa lite.

 

bare sjekk www.sharereactor.com (er man ute etter noe spesielt så går man på forumet), www.filedonkey.com , og www.filenexus.com og se hva dere går glipp av!! www.nforce.nl og www.vcdquality.com er greie sider hvis man vil se hva som er ute.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har brukt eDonkey i over ett år, men har gått over til eMule da dette programmet stadig blir utviklet mens eDonkey'en står på stedet hvil..

 

Jeg har lastet ned spill, filmer, software, mp3.. you name it. Alle som har bredbånd bør sjekke det ut.

 

For i motsetning til Kazaa så får du det du laster ned, ikke noe fakeing der med "James Bond - Die Another Day" så får du en jævla tegnefilm...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...