Gå til innhold

Bildekritikk "ved elva"


graylady

Anbefalte innlegg

:hmm:

Dette bildet ble tatt med et Kodak Easy Share V530 camera jeg vant på Akam for et par år siden. Jeg har hele tiden syntes det er et fint bilde men etter å ha vært her på forum en stund er jeg mer i tvil.

Kan jeg få noe bedre ut av det? Hva kan jeg tenke på og ta hensyn til med et slikt motiv i tåken en kald vinterdag?

post-135672-1189173219_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig fint motiv og farger, men du sliter med dårlig optikk på kameraet som ødelegger mye.

 

Tenk hadde du heller brukt 400D'en din, så hadde det nok blitt fart på sakene. Det er ikke alltid det bare er fotografen det kommer an på :)

 

Men jeg likte veldig godt motivet og "bakgrunnsfargen" som både kan opptre som vann og himmel.

Endret av steinrr
Lenke til kommentar
Tenk hadde du heller brukt 400D'en din, så hadde det nok blitt fart på sakene. Det er ikke alltid det bare er fotografen det kommer an på  :)

9446761[/snapback]

Takk for det :-)

Skal nok ta noen turer ned til elva med 400D'en også så får vi se, men sliter litt med å være like spontan med det... det andre lå alltid i lomma.

Lenke til kommentar

Flott motiv, men det skjemmes av kvister og buskas (og elendig utstyr) - det er ingenting galt i å rydde litt i terrenget for å få det rette bildet. Ville muligens også prøvd å få en litt annen vinkel på pålene - linjen blir på en eller annen måte litt svak i mine øyne.

Endret av Anew
Lenke til kommentar

Lurer på om dette er fra Drammenselva? :hmm: Mener jeg har vært der selv og tatt noen bilder. Det ligner veldig hvertfall.

 

Jeg synes det mangler et eller annet her som kunne fremhevet bildet litt mer. Og så er det forstyrrende elementer som busker og noe uskarphet. Bildet blir litt dødt på en måte, men jeg synes motivet har potensiale, så hva med å gå tilbake med annet utstyr og jobbe litt med det? :yes:

Lenke til kommentar

Jeg synes du har fått en fin formidling av stemningen her. Komposisjonen er også bra, med en fin følelse av dybde. Teknisk er det kanskje ikke perfekt, men det gjør ikke så mye. Jeg synes kamera har fint klart å få frem hvordan det var der, selv om jeg kanskje ville sett mer av tåken. Da må man nok ha et litt større motiv. Fint bilde.

Det ser forøvrig mer ut som vinter for meg, eller veldig sen høst.

Lenke til kommentar

Takk for respons.

Ja det er Drammenselva en kald vinterdag med bare rim og tåke og ikke snø. Det var så stille, nesten så en fikk dotter i ørene ;-)

Vet ikke helt hva jeg mener om å rydde busker og kratt og andre "forstyrrende" elemeter i bilder? Skal det bli et vakkert glansbilde, ja... men skal en vise det som det er, nei. (NÅ kommer nok protestene *ler*)

 

Selv om bildene aldri kan bli topp kvalitet med mitt Kodak Easy Share V530, elsker jeg det kameraet, det er det som har fått meg til å begynne å ta bilder, det kan være med overalt...

med Canon'en må jeg mer planlegge, det blir så høytidlig og jeg får litt "prestasjonsangst" *ler*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...